Da li ste znali da vas ove stvari čekaju prve bračne noći?
Foto: Tuzlanski.ba

Mjesecima prije vjenčanja ljudi će vam svako malo namignuti spominjući prvu bračnu noć.

Naime, jednostavno postoji neka fama oko prve bračne noći i koliko bi ona trebala biti posebna. No u stvarnosti, prva bračna noć ne bude vrhunac strasti i romantike, što za neke (posebno novopečene supruge) može biti razočaravajuće, ako su u glavi vizualizirali drugačiji scenarij, piše Zenskiportal.me.

Iako vam ne želimo uništiti snove, evo nekih vrlo čestih (i ne pretjerano seksi) scenarija koje ćete vjerojatno iskusiti nekoliko sati nakon što kažete: "Uzimam".

- Prvo što vas čeka jeste - GLAD! Nakon uzbuđenja i konstatnog plesa i druženja na svadbi, shvatićete koliko ste gladni tek kad se maknete od svih događanja i ljudi.

- Možda vas ulovi neobjašnjiva tuga. Pomirite se s tim, proći će.

- Ili ćete biti jaaaaako pijani. (Još je gore ako ste i tužni i pijani)

- Takođe, moguće je da ste prestali piti alkohol prije nekoliko sati, što znači da postoji mogućnost da  vas taman sad ulovi prvi stadijium mamurluka.

- Ženama će vjerojatno trebati nešto više vremena da se presvuku u neku seksi kombinaciju.... Što će potrajati, jer ste gladni i pijani.

- A ako vaša haljina ima hiljadu dugmadi i kukica, svlačenje pred mladoženjom neće biti nimalo seksi, te rizikujete da on zaspe prije nego vi iskočite iz svoje 'princeza' haljine.

- Ako ste mlada koja je imala podignutu kosu, vjerojatno ćete početi raspuštati kosu, ali ćete u nekom trenutku jednostavno odustati i ostaviti je da tako raščupano visi. A soba će vam i tako biti prepuna ukosnica, a ne ružinih latica.

- Bićete iscrpljeni... I postoji velika šansa da jednostavno zaspete jedno na drugom, prije nego li ikakva romantika počne. Ali ne brinite, uvijek postoji sjutra. (zenskiportal.me)