Od starih stvari koje je pronašao na ulici renovirao stan
Foto: Tuzlanski.ba

Da li ste znali da od obruča koša možete da napravite lampu, od skejtova fenomenalnu policu za knjige, a od košarkaške lopte saksiju za cvijeće?

U svom domu sigurno imate neke stvari koje više ne koristite, ali ipak uz malo truda od njih možete dobiti sasvim drugačije stvari koje će opet biti u upotrebi Isto tako na ulici možete da ponađete dosta stvari koje na prvi pogled izgledaju kao nešto što treba da završi u kanti, ali uz ideje, vaš stan mogu da uljepšaju. To najbolje zna Adrian Vazkez koju je uredio kuću stvarima koje je našao na ulici.

@adrianvvlogs Turing a nightstand into a Joshua Vides inspired Night Stand #diy #stoopingnyc #furnituremakeover #homedecore #interiordesign ♬ original sound - welcome

Adrian je napravio unikatne stočice za dnevnu sobu od djelova kamenih stubova koje je prefarbao u crno, zatim je od starog toaletnog stočića koji je pronašao pored kontejnera napravio gramofon, od kolica za hranu jedinstvenu policu za piće, a od obične bijele posteljine i malo farbe dizajnirao slike koje je potom okačio na zidove.

@adrianvvlogs I found this chair in the trash 🤯 #stoopingnyc #interiordesign #homedecor #furnitureflip #ikeachair ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

Zatim je staru bijelu komodu preuredio samo sa crnim markerom u noćni stočić, a providna stolica koju je našao pored kante, savršeno se uklopila u ostatak njegovog stana.

Adrian je od stvari pored kojih svakodnevno prolazimo na ulici napravio prava umjetnička djela i svom prostoru dao unikatni pečat. (zadovoljna.rs)