TikTokerka Kimberly DeFisher na društvenoj mreži je objavila video u kojem je pokazala šta su ona i njena tetka pronašle u automobilu, pa zamalo zvale policiju.

Uspaničile se zbog onog što su izvukle iz auspuha, a onda se iznenadile o čemu je riječ
Foto: TikTok

"Tetka me pozvala jer je bila prestrašena zbog onoga za šta smo na početku pretpostavile da su ostaci životinje koji izlaze iz auspuha na njezinom automobilu. S obzirom na duljinu i količinu, došle smo onda do zaključka da je možda u pitanju ljudska kosa. Uspaničila sam se jer sam shvatila da vjerovatno u rukama držimo neke dokaze", otkrila je Kimberly.

Video je pregledalo 12 miliona ljudi. 

Naime, tetka je iz auspuha izvlačila nešto što je sličilo na krzno. Bile su uvjerene, kaže Kimberly, da su to nakupine dlaka na kojima se vide tragovi krvi.

"Počela sam razmišljati je li neko možda zagurao u auspuh tragove zločina", rekla je, a zatim su stigli tetkini sinovi, a jedan od njih otkrio im je o čemu je zapravo riječ.

@arcticfoxdaily We got the heebie jeebies, wow. Imagine that 911 call though… 💀 #viral #funny #trending #comedy #driving #horror #foryou #fyp ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

Na kraju je čitava situacija ispala jako smiješna.

"Jeste li vi stvarno sigurne da ne izvlačite van ispušnu vunu?" pitao ih je te im objasnio da se radi o dijelu auspuha. Upalio je automobil te je auspuh bio dosta glasan jer unutra nije bilo vune koja ima ulogu prigušivača. "Zamislite da smo zvale policiju zbog ovoga", zaključila je Kimberly.