Usred špice sezone u Hrvatskoj pojavila se priča koja je privukla veliku pažnju na društvenoj mreži X.

U apartmanu na hrvatskom otoku dočekao ih cjenovnik i bizarno pravilo: To se plaća 150 eura
Foto: Ilustracija

Otac jednog od gostiju koji su boravili u apartmanu na otoku Pagu objavio je "cjenovnik uništenih stvari", odnosno popis predmeta za koje će gosti morati platiti visoke naknade ako ih slučajno oštete.

Posebno je iznenadio mnoge bizaran zahtjev po kojem će gosti za uključivanje klime bez znanja vlasnika morati platiti 150 eura.

"Sin otišao sa curom na odmor u neki apartman na Pagu, na ulazu ih dočekao, pazi "cjenovnik uništenih stvari". Namještaj ex-Yu, ali ono što ih je najviše zasmetalo, bilo je prljavo, a domaćini neljubazni. Tako daju oni ocjenu dva, iako su rekli da je čista jedinica, i odu dalje za Split", napisao je na društvenoj mreži X otac jednog od gostiju te dodao: 

"Odlučili su produžiti boravak na otoku, ali su morali uzeti ono što je bilo slobodno. Sad znaju zašto je bilo slobodno. I u vožnji zove njih gazda apartmana i psuje im sve po spisku kako ih nije sram dati takvu ocjenu. Sad ima u recenziji jedinicu uz napomenu da prijeti ako mu date nisku ocjenu, kao da je Smoje pisao. Volim Hrvatsku", zaključio je. 

U komentarima ispod objave se povela žustra rasprava, a mnogi su se pitali zašto bi iko htio ljetovati u takvom apartmanu.

"Cjenovnik je sigurno nastao zbog svih finih turista koji tamo dolaze", stoji u jednom komentaru.

"Čekajte malo, je li vlasnici apartmana još uvijek misle da se klima treba dodatno plaćati? U ovim vrućim ljetima? Pa jesu li oni normalni?", samo su neki od komentara.