Foto: Tuzlanski.ba

Avion Croatia Airlinesa sa svjetskim nogometnim doprvacima sletio je danas u 15 sati i 22 minuta u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman.

Veliki broj građana okupio se duž cijele trase vožnje autobusa s viceprvacima svijeta, kako bi ih još jednom pozdravili i izrazili im zahvalnost za historijski rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Autobus se još uvijek kreće predviđenom trasom na kojoj je u potpunosti zaustavljen saopbraćaj.

Reprezentativce na centralnom zagrebačkom trgu čeka oko 100.000 razdraganih navijača koji su se počeli okupljati već od jutarnjih sati.

Reprezentativac Hrvatske i fudbaler Barcelone Ivan Rakitić u autobusu se fotografisao sa Markom Perkovićem Thompsonom i sliku podijelio na društvene mreže.

Uz fotografiju Ivan je napisao: "Stigo je kralj..!😘🙏 jedan jedini.!!! Idemo hrvatska 🇭🇷

Stigo je kralj..!😘🙏 jedan jedini.!!! Idemo hrvatska 🇭🇷

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Odmah su uslijedili komentari njegovih fanova kako mu to nije bilo potrebno te kako je tom objavom bacio mrlju na uspjeh koji su "Vatrenih" koji su na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojili drugo mjesto.

Poslije ovog poteza uslijedile su u brojne reakcije onih koji baš i nisu odobravali ovaj potez hrvatskih reprezentativaca jer je među njima u društvu i Marko Perković Thompson.

Marko Perković Thompson hrvatski je muzičar, ponajprije poznat po tekstovima domoljubne tematike. Hrvatskoj javnosti postaje poznat 1991. godine kada izlazi njegova pjesma “Bojna Čavoglave” koja je pružala snažnu poruku i moral hrvatskim vojnicima za vrijeme Domovinskog rata.