Tijelo muškarca čiji su inicijali P.T. (44) iz Zvornika, koji je nestao prije dva dana u Drini u blizini Kozluka, pronađeno je danas na obali Drine u blizini naselja Johovac kod Bijeljine, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

Pronađeno tijelo drugog muškarca koji je nestao u Drini kod Zvornika
Foto: Arhiva | Foto: Ilustracija

Tijelo je pronašao prolaznik koji je javio policiji da se na obali Drine nalazi tijelo muškarca.

Tijelo muškarca inicijala K.T. (29), koji je nestao u Drini zajedno sa P.T, pronašli su juče pripadnici ronilačkog tima Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji su sa pripadnicima Policijske uprave Zvornik tragali za nestalim osobama.

Istaknuto Pronađeno tijelo muškarca koji je nestao u Drini kod Kozluka, za drugim se i dalje traga

Tijelo K.T. pronađeno je oko 70 metara od mjesta nestanka u Drini u blizini Kozluka, gdje je rijeka duboka oko dva metra.

Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno je 12. jula oko 17 sati i 35 minuta da su u Drini, u mjestu Kozluk, grad Zvornik, nestale dvije osobe, nakon čega se policija u saradnji sa drugim službama uključila u potragu za nestalim osobama.

Osoba inicijala P.T. (44), prema nezvaničnim informacijama, pokušalo je da spasi osobu inicijala K.T. koju je ponijela voda, nakon čega su oba nestala u Drini.