U tri ulice u Tuzli sutra počinju radovi na putnoj infrastrukturi zbog čega će doći do obustave saobraćaja. 

Sutra obustava saobraćaja u tri ulice u Tuzli: Vozači se mole za strpljenje
Foto: Ilustracija

Zbog izvođenja građevinskih radova na sanaciji putne infrastrukture u ulici Uzeira Meškovića Rame u Tuzli, doći do potpune obustave saobraćaja koja će početi sutra i trajati do okončanja radova. 

Također, zbog izvođenja građevinskih radova na sanaciji putne infrastrukture u mjesnoj zajednici Mosnik, od raskrsnice ulica 9. maja, Muftije efendije Kurta, Envera Šiljka, Donji Mosnik i Gornji Mosnik, pa do Vikaljske džamije ulicom Donji Mosnik, doći do potpune obustave saobraćaja. 

Osim ovih, u ulici Rudarska, od broja 43 do broja 55, planirano je izvođenje građevinskih radova na sanaciji asfaltne površine, koja se nalazi uz stambeno poslovne objekte u navedenom dijelu ulice Rudarska u Tuzli. Za vrijeme izvođenja radova će predmetna površina biti zatvorena za sva kretanja i parkiranja motornih vozila.

''Mole se građani, učesnici u saobraćaju, da koriste alternativne putne pravce, a stanari navedenog dijela ulice, obuhvaćene potpunom obustavom saobraćaja, da do okončanja radova prilagode svoje kretanje vozilima, te poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju'', saopšteno je iz Službe za komunalne poslove Grada Tuzla.