Foto: Tuzlanski.ba

Skandal potresa Pravni fakultet u Banjoj Luci, jer je navodno profesor varao svoju ženu sa studenticom, a ona ih je uhvatila u prevari.

Viši asistent na jednom od fakulteta Univerziteta u Banjaluci NJ.J. našao se pod policijskim provjerama nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je bio žrtva fizičkog napada, i to nakon što ga je supruga uhvatila u prevari sa studentkinjom pomenutog fakulteta S.M.

Prema informacijama koje su dospjele u javnost, u kancelariji pomenutog asistenta pojavila se supruga, koja je i načinila snimak koji je ekspresno počeo da se širi društvenim mrežama i popularnim aplikacijama.

Kako Alo nezvanično saznaje, on je navodno napadnut nakon što je zatečen u preljubi s ljubavnicom.

Nedugo nakon toga je društvenim mrežama, a i pojedinim aplikacijama počeo da se širi snimak njega sa studentkinjom, kao i fotografije na kojima se vidi polomljeno staklo u kancelariji, a na pojedinim djelićima se nalazi i krv. Iz PU Banja Luka kažu da im napad nije prijavljen, ali da su pokrenute određene provere.

- Na osnovu snimka koji se pojavio u javnosti policija je pokrenula provjere kako bi se utvrdile sve okolnosti i autentičnost snimka, nakon čega će, po potrebi, biti obaviještene nadležne institucije – navode u PU Banja Luka.

Nakon što se društvenim mrežama ovih dana dijelio snimak nedoličnog ponašanja asistenta Pravnog fakulteta NJ.J. iz Univerziteta u Banja Luci kažu da bi NJ.J. mogao da bude suspendovan.

Kako su za Mondo rekli, Univerzitet u Banja Luci je upoznat sa slučajem koji se odnosi na nedolično ponašanje višeg asistenta na Pravnom fakultetu NJ. J.

- Nakon što rektor Univerziteta u Banja Luci dobije zvaničnu potvrdu o svim činjenicama od strane Pravnog fakulteta, NJ. J. će odmah biti suspendovan sa radnog mjesta i udaljen iz nastavnog procesa, te će se protiv njega provesti postupak pred Etičkim komitetom Univerziteta u Banja Luci i disciplinskom komisijom – naveli su iz Univerziteta.

Naglasili su da navodi da je NJ.J. u neprikladne svrhe koristio prostorije ove ustanove nisu tačni, te da se sporni slučaj nije desio u prostorijama Univerziteta u Banja Luci.

- Takođe, naglašavamo da Univerzitet u Banja Luci osuđuje svaki oblik nedoličnog ponašanja zaposlenih, te će preuzeti sve potrebne mjere i radnje u cilju zaštite integriteta Univerziteta, kao i svih studenata i zaposlenih – rekli su u Univerzitetu u Banja Luci.

[embed width="100%"]https://banjaluka.net/wp-content/uploads/2023/06/350189996_6233064976779491_8324372910671924062_n.mp4[/embed]