Valens Doo bavi se prodajom tašni i kožne galanterije poznatog brenda The Manual Co. Manual je radionica visoko kvalitetne kožne galanterije, koja postoji i uspješno posluje od 1985. godine, a bavi se isključivo izradom predmeta od prirodne kože. 

Nova kolekcija torbi, obuće i druge kožne galanterije poznatog brenda je stigla, u prilogu vam donosimo samo neke od modela renomiranog brenda, za više posjetite prodajni objekat u Tuzli u centru grada u Turalibegovoj ulici (TC Pasaž), svakim radnom danom od 09:00 – 20:00 sati i subotom 09:00 -16:00 sati.

U mnoštvu šarenolike i bogate ponude, svoje mjesto na policama pronašla je i vrhunska obuća SOLO koja iza sebe ima 19 godina iskustva u oblasti dizajna i proizvodnje obuće od prirodne kože. Iz sezone u sezonu, koristeći jedinstvena svojstva novih materijala i tehnoloških procesa, kontinuirano su ispunjavali očekivanja svojih potrošača predstavljajući zanimljiv spoj novih trendova, praktičnosti, znatskog umijeća i pristupačnosti u cijeni. Dobitnici su tri srebrne i dvije zlatne košute na međunarodnim sajmovima kože i obuće u Beogradu.

Kvalitet, trajnost i postojanost odlike su proizvoda od kojih već mnogi privlače pažnju i interesovanje brojnih prolaznika. Osim tašni u asortimanu su zastupljeni kožni novčanici, kaiševi, razni privjesci. Pored poklon bonova, kartičnog plaćanja, omogućeno je i plaćanje na rate preko Unicredit Banke i Raiffeisen Shoping kartice.

U The Manual Co. nedavno je stigla i jedna simpatična CWM (Coffee with milk) kolekcija sa pristupačnim cijenama.

Posjetite i Facebook prezentaciju VaLens Doo – Ovdje.

(Marketing | Tuzlanski.ba)