Osmomartovski koncert: Massimo i publika jedva čekaju susret u dvorani Mejdan
Foto: Tuzlanski.ba

Brojni su hitovi zbog kojih volimo Massima. Publika s nestrpljenjem iščekuje čuti pjesme iz njegove dugogodišnje i bogate karijere, ali i one najnovije sa albuma „Sada“ o čijoj kvaliteti svjedoči i šest nominacija za muzičku nagradu Porin.

Jednako kao i publika, susretu se raduje i sam izvođač, što stalno ističe u svojim medijskim istupima.

„Pozdrav dragi ljudi, dragi Tuzlaci i svi koji ste iz tog kraja. Pozivam vas da se vidimo tačno na Dan žena u maloj dvorani Mejdan u Tuzli. Prošli put kada smo svirali u Mejdanu bilo je stvarno nezaboravno. Moji momci iz benda i ja jedva čekamo opet doći i muzicirati za vas i da napravimo jednu pravu muzičku feštu“, poručio je Massimo u videu koji je podijelio na svojim društvenim mrežama. Na koncert je pozvao i muški dio publike, poručivši kako ih također očekuje u publici u velikom broju, jer žene itekako zaslužuju njihovu podršku u obilježavanju svog dana.

Najvjerniji fanovi su požurili po ulaznice, tako da je pola kapaciteta dvorane već rasprodato. Interes za koncert je očekivano velik, stoga preporuka svima koji žele na koncert da požure po ulaznice u cd shop Mido na Korzu u Tuzli, a za one koji dolaze iz okolnih gradova, omogućena je i online kupovina.

Ulaznice će u prodaji biti dostupne i na dan koncerta na platou ispred dvorane Mejdan od 18 sati po cijenama 15 KM parter i 25 KM tribine.

Publika može očekivati muzičko - scenski spektakl u čijoj se organizaciji pomno prati na svaki detalj, kako bi izvođač i publika istinski uživali u najvećim hitovima koji su obilježili Massimovu karijeru.

Massimo će nakon Tuzle održati još jedan koncert pred bh publikom- 30.03. u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu. (Tuzlanski.ba)