10 komplimenata koji muškarac potajno želi čuti od žene
Foto: Tuzlanski.ba

Svaki iskreni kompliment je dobrodošao, kako kod žena, tako i kod muškaraca. No ovih deset stvari muškarci žele da pohvalite, iako to vam možda nikad neće priznati.

1. Odjeća
Muškarci se prave da ne ulažu napore kod odijevanja kao žene, ali oni vole kada su njihove modne kombinacije primijećene. Pohvalite neki poseban dio garderobe i tako mu dajte do znanja da vidite njegov trud.

2. Tijelo
Svako želi čuti da dobro izgleda, a posebno muškarci koji se redovno bave nekom sportskom aktivnošću ili idu u teretanu. Dakako, privlačno tijelo dolazi u svim oblicima i veličinama, pa ako vam netko izgleda dobro, slobodno mu to recite bez obzira na njegov konfekcijski broj.

3. Miris
Ima li išta privlačnije nego kad netko prođe pokraj vas, a vaš 'zapuše' decentan miris muževnosti? Ako muškarac dobro 'nosi' savršenukombinaciju čiste kože, ugodnog parfema i prirodnih feromona, svakako mu to recite.

4. Frizura
Muškarci se osjećaju jednako nesigurno u svoj novi izgled nakon posjete frizeru kao i žene. Anonimni Redditovi ispitanici tvrde da je pohvala za dobru frizura najbolji put do muškarčeva srca. Ako muškarac nema kose, recite mu kako mu isto pristaje i da vi volite njegovu ćelavost.

5. Mozak
Muškarci vole znati da s njime na izlazite samo zbog njihovog izgleda. Štoviše, muškarci obožavaju kada žene privlači upravo njihova inteligencija.

6. Duhovitost
Žena se ne mora smijati muškim forama i vicevima, ali kada to učini s iskrenošću riječ je o velikom komplimentu za njega, koji će mu itekako polaskati.

7. Pouzdanost
Muškarac želi znati da se na njega možete osloniti, a posebno ako se potrudio da imate povjerenje u njega. Ovakav mu kompliment znači mnogo.

8. Lice
Bez obzira ima li lijepe oči ili prekrasan osmijeh, muškarac voli čuti da vam se sviđa neki dio njegovog lica.

9. Snaga
Iako je možda riječ o pomalo pećinskom načinu sagledavanja svijeta, muškarcima je među najomiljenijim komplimentima kada im žene kažu da su snažni.

10. Penis
Bez iznenađenja, komplimenti njegovoj 'donjoj' glavi su uvijek dobrodošli. (Zadovoljna.hr)