Rade Krunić (31) danas je zvanično predstavljen u beogradskoj Crvenoj zvezdi.

Krunić zvanično predstavljen u Crvenoj zvezdi: Najsretniji sam čovjek na svijetu
Foto: FK Crvena Zvezda | Rade Krunić

Krunić je petog septembra stigao u šampiona Srbije iz Fenerbahcea, ali je tek danas predstavljen jer je u proteklih 10 dana imao obaveze u reprezentaciji BiH.

Naš reprezentativac je na predstavljanju istakao da prelijep osjećaj doći na Marakanu i slikati se sa dresom.

"Najsretniji sam čovjek na svijetu. Prelijep je osjećaj doći na Marakanu, slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš. Još samo da istrčim pred pune tribine i da ostvarim i taj san. Nadam se da će navijači doći u subotu u velikom broju da nas podrže", rekao je Krunić.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela kazao je kako je Krunić ogromno pojačanje za ekipu.

"Rade Krunić je ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu. Riječ je o igraču kog smo godinama htjeli i koji je i sam veliki zvezdaš, o čemu je mnogo puta i govorio. Odličan je fudbaler, dolazi sa visokog nivoa, igrao je u Italiji za Milan i Empoli, a došao je u Zvezdu iz Fenerbahcea.


Adaptiran je na visok nivo fudbala i tip je igrača koji nam je apsolutno potreban. Krunić je neko ko može odmah da doprinese rezultatima Zvezde i siguran sam da će biti dio budućih uspeha našeg kluba, te dorpinijeti da budemo još kvalitetniji”, riječi su Mrkele.

Krunić će u tekućoj sezoni igrati i ligašku fazu Lige Šampiona.

Njegov klub će odmjeriti snage sa  odmjeriti snage sa Barcelonom, Interom, Benficom, Milanom, PSV-om, Stuttgartom, Monacom te Young Boysima.