"Zgodnog robijaša" na slobodi čeka bogatstvo!
Foto: Tuzlanski.ba

J. Meeks. donedavno je bio potpuno nepoznat, ali otkako se fotografija ovog bivšeg člana bande pojavila na Facebooku, pretvorio se u pravu internet zvijezdu.

Mnogi su odmah zaključili da slavu treba da potraži u svihetu mode, a to je nedavno počelo da se ostvaruje.

Naime, TMZ je nedavno objavio vijest da je Meeks potpisao za agenciju Blaze Models, a njegov novi agent je Gina Rodrigez, bivša porno zvijezda koja je u karijeri zastupala velika imena.

Iz agencije poručuju da bi seksi zatvorenik nakon izlaska iz zatvora mogao zarađivati između 15 do 30 hiljada dolara mjesečno.

Naravno, o zaradi može da razmišlja tek kad izađe iz zatvora, a to bi u njegovu slučaju moglo potrajati jer je kaucija iz još nepoznatog razloga određena na 1,1 milion dolara.

- Nisam sigurna zašto je iznos tako visok, ali pokušavamo da saznamo. Želimo da mu osiguramo neke unosnije ugovore kako bi se njegov život promjenio nakon što izađe iz zatvora - objašnjava Rodrigezova za Fox 411 i dodaje da razmišljaju i o reality show-u koji bi se bavio njegovim životom.

U isto vrijeme, njegov advokat zatražio je da se njegovom klijentu za predstojeća pojavljivanja pred sudom skroji odijelo u skladu s njegovim novonastalim statusom. (24sata.rs)