Toni Cetinski na kocki izgubio 42.000 eura?
Foto: Tuzlanski.ba

Hrvatski pjevač Toni Cetinski susreo sa sa vrlo nezgodnim optužbama.

Naime, portal 24sata.hr je objavio da pjevač ne plaća alimentaciju za kćerku koja je rođena u braku sa Ivanom Nobilo. Ono što je je bio najveći problem u njihovom braku jeste njegov kockarski porok, a ne njena navodna afera sa Markom Bunčićem.

Njegova supruga je bila ujedno i njegova menadžerka, ali nikada nije kontrolisala njegove račune i troškove. Međutim, sasvim slučajno je saznala da Cetinski troši ozbiljne sume novca u hrvatskim kazinima.

Za Tonijevu kockarsku strast Ivana je saznala 2011. godine, kada je vidjela izvod s visokim troškovima. Tada je pregledala i ostale papire, koji su pokazali da je Cetinski od februara do novembra 2011. na kocku potrošio 42.000 eura - kažu izvori.

Izvori još navode da se kockao kako u Zagrebu, gdje je potrošio 4.200 eura za noć, tako i u Umagu i Opatiji gde je potrošio 2.200 eura.

Toj ženi ništa nije sveto, pa ni naše dete. Uvijek svoje interese stavlja ispred tuđih, kao što je to radila i u braku. Kao i 300.000 Hrvata, i ja ponekad budem u blokadi, pa se zna dogoditi da se alimentacija ne naplati kroz trajni nalog  - rekao je Cetinski pokušavajući da objasni zašto ne plaća redovno alimentaciju.

Njegovi prijatelji ističu da je pjevač upao u velike dugove zbog rata za kredite koje je podigao za firmu njegove supruge. (Tuzlanski.ba)