Foto: Tuzlanski.ba

Nakon puno nagađanja i glasina, potvrđeno je da stiže nastavak filma "Freaky Friday"! Podsjetimo, riječ je o kultnom filmu iz 2003. godine u kojem Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan glume majku i kćer.

One zamjene tijela nakon što pojedu magični "kolačić sreće" iz kineskog restorana. Godinama su glumice u raznim intervjuima izražavale želju da ponovno glume te uloge, a sada im se ta želja i ostvarila.

"Freaky Friday"

"Freaky Friday" zasnovan je na romanu iz 1972., a film iz 2003. nije prva adaptacija. Još 1976. izašao je film u kojem je glumila i mlada Jodie Foster.

Međutim, "Freaky Friday" iz 2003. postao je onaj koga svi znaju. Komedija prati majku Tess (Curtis) i kćer Annu (Lohan) koje slučajno zamijene tijela nakon što pojedu "kolačić sreće" iz kineskog restorana. Tako se Tess probudi u Anninom tijelu i mora navigirati srednju školu i novu simpatiju (Chad Michael Murray).

Anna se probudi u Tessinom tijelu i mora naučiti kako biti samohrana i zaposlena majka. Film je režirao Mark Waters, koji je godinu kasnije režirao i "Mean Girls" s Lindsay Lohan. Hoće li uzeti redateljsku palicu i u nastavku, nije poznato.

Iako nije htjela previše otkrivati, Lindsay Lohan je u intervjuu s Andyjem Cohenom potvrdila kako se sprema produkcija nastavka. Ona i Curtis reprizirat će svoje uloge. O radnji se još ništa ne zna, no Curtis je jednom izjavila kako bi bilo odlično vidjeti Tessu kao baku i Annu kao majku.

Nama se njena ideja sviđa, a voljeli bismo i ponovno vidjeti Chada Michaela Murraya, ovog puta kao Anninog supruga. Dok je Murray glumio Annin ljubavni interest, Mark Harmon glumio je Tessinog zaručnika.

Harmona pamtimo po ulozi Gibbsa iz kriminalne serije NCIS, koja nam se uskoro i vraća, ali u obliku prequela koji će pratiti samo njegov lik. Hoće li se i on vratiti u Freaky Friday svemir, također preostaje za vidjeti. (Journal.hr)