Foto: Tuzlanski.ba

Nick Gordon bivši zaručnik Bobbi Kristine Brown, preminule kćerke Witney Houston, pronađen je mrtav. Kako to prenosi Daily Mail uzrok smrti je predoziranje.

– Brate, toliko te volim. Nadam se da si čuo što sam ti govorio dok sam sjedio uz tvoj krevet. Osjećam da si sa mnom, volim te, pazi na mene i svoje nećake – napisao je njegov brat na društvenim mrežama.

Nick je izgubio život u 30. godini za Novu godinu. Prije nego što je preminuo, navodno, je imao nekoliko srčanih udara, a godinama unazad poznat je uzimanju većih količina opijata. Novinske članke punio je nakon smrti njegove zaručnice. Gordon je bio glavno osumnjičeni u istrazi ubistva kćerke Whitney Huston, ali nikada nije osuđen, prenosi Azra.ba.

Podsjećamo, Bobbi Kristina pronađena je bez svijesti u svojoj kadi 31. januara 2015. godine. Imala je 22 godine. Zbog sumnjivih ozljeda na tijelu, njen zaručnik bio je pod istragom. Nick i Bobbi bili su zaručeni, a on tvrdi da su čak bili u braku, iako nikad to nije dokazao. Nick je bio Bobbin usvojeni brat koji je odrastao uz nju.

Whitney nije smetalo što je završio u vezi s njenom kćerkom. Bobbi se nikako nije mirila s majčinom smrti 2012., te se često drogirala. Nick je, između ostalog, optužen da joj je dao smrtonosni koktel lijekova prije nego što ju je ostavio u kadi. Našli su je u nesvijesti, a potom je bila šest mjeseci u komi, prije nego što je preminula. (Tuzlanski.ba)