Novi Joker imat će poznato lice, ali sasvim drugačiji imidž
Foto: Tuzlanski.ba

Jared Leto Jokera je već igrao u filmu 'Suicide Squad' (Odred otpisanih) Davida Ayera, no razlike su vidljive. Novi Joker, čini se, neće biti iste frizure i prepoznatljive zelene kose, a izostale su i tetovaže po licu.

Holivudski redatelj Zack Snyder (54) objavio je putem službenih kanala filma na društvenim mrežama dvije fotografije izgleda novog Jokera, kojeg je utjelovio oskarovac Jared Leto (49).

Film 'Zack Snyder's Justice League' trebao bi biti distribuiran na streaming platformi HBO Max od 18. marta, a mnogobrojni fanovi stripova i superjunaka ne mogu dočekati ovaj blockbuster, prenosi 24sata.hr.

Jared Leto Jokera je već igrao u filmu 'Suicide Squad' (Odred otpisanih) Davida Ayera, no razlike su vidljive. Novi Joker, čini se, neće biti iste frizure niti prepoznatljive zelene kose, a izostale su i tetovaže po licu, koje većini obožavatelja i filmofila ionako nisu najbolje 'sjele'.

Novitet su svakako gumene rukavice, a tek treba vidjeti hoće li to biti i halja s prvih fotografija.

Zack Snyder trebao je režirati i film 'Justice League' (Liga pravde) iz 2017., no zbog svađe s Warner Brosom i porodične situacije tada se povukao i sve se izjalovilo, a HBO mu je nešto kasnije ponudio novu priliku. Zbog pandemije korona virusa publika će film moći gledati na streaming platformi od prvog dana distribucije, što je ranije bila nezamisliva praksa. (Tuzlanski.ba)