Brad Pitt službeno je potvrdio svoju vezu s Ines de Ramon dok su šetali ruku pod ruku na Venecijanskom filmskom festivalu pored njegovih prijatelja Georgea Clooneya i Amal Clooney.

Brad Pitt sa 26 godina mlađom djevojkom prošetao crvenim tepihom u Veneciji
Foto: Instagram screenshot

Brad Pitt pokazao je ljubav dok je potvrdio svoju vezu sa Ines de Ramon. Brad (60) i dizajnerica nakita Ines (34) zajedno su izašli ruku pod ruku na festival u Italiji u nedjelju.

Brad i Ines, za koje se smatra da su u vezi oko dvije godine, viđeni su kako se drže za ruke nakon što su u nedjelju stigli na mjesto događaja. Par je viđen nasmijan dok su hodali rame uz rame crvenim tepihom, piše Mirror

Bradova romansa sa Ines - koja je prethodno bila udata za zvijezdu iz Vampirskih dnevnika Paula Wesley - smatra se njegovom prvom "pravom" vezom od razvoda sa bivšom Angelinom Jolie. Brad i Angelina, koji imaju šestoro dece, razveli su se 2016. godine pre dugotrajnog brakorazvodnog postupka, prenosi Tuzlanski.ba.

Vjeruje se da Brad i Angelina nisu u prijateljskim odnosima nakon razlaza, a njihov razvod se pripisuje "nepomirljivim razlikama". Prije samo nekoliko dana objavljeno je da se specifičnosti njihovog razvoda još uvijek izglađuju. Nakon dvije godine braka i 12-godišnje veze, Angelina je podnijela zahtjev za razvod od Brada, a to se dogodilo 2016. godine.

Angelina je ove sedmice bila među posjetiteljima Venecijanskog filmskog festivala, iako je rečeno da je na vrijeme pobjegla s festivala kako bi izbjegla neugodan ponovni susret sa svojim bivšim Bradom.