Iako su obožavatelji ranije izražavali zabrinutost zbog njegovog dentalnog zdravlja, najnoviji izgled Deppa izazvao je oduševljenje i komentare podrške, dokazavši da njegov šarm i osmijeh ostaju neupitni.

Johnny Depp sredio zube godinu dana nakon što su njegovi "truli" zubi zabrinuli obožavatelje
Foto: Daily Mail

U snimku postavljenom na Instagramu u četvrtak, Johnny Depp je viđen kako se smiješi, ima mnogo zdravije zube od prošlih koji su izazvali pažnju i zabrinuli njegove obožavatelje, piše Daily Mail.

Johnny Depp, zvijezda serijala "Pirati s Kariba", nedavno je privukao pažnju svojih obožavatelja ne samo zbog svog karakterističnog lika kapetana Jacka Sparrowa, već i zbog vidljivih promjena na svom izgledu. Glumac se pojavio u video snimku u kojem je, u stilu svog poznatog lika, pozdravio prisutne i pridružio se barmenu iza šanka, miješajući piće. Međutim, ono što je najviše oduševilo fanove bio je njegov podmlađeni osmijeh.

U komentarima na društvenim mrežama, fanovi su istakli promjene u Deppovom izgledu, posebno pohvalivši njegov novi osmijeh koji, prema njihovim riječima, izgleda svježije i zdravije nego ikada prije, prenosi Tuzlanski.ba.

"On izgleda tako sretno! I zdravo, pogledaj te nove zube!", napisao je jedan od obožavatelja.

Drugi je dodao: "Sada više niko neće moći reći ništa loše o njegovim zubima. Izgledaju nevjerovatno!"

Obožavatelji su primijetili da su Deppovi "piratski zubi" nestali, zamijenjeni sjajnim bijelim osmijehom, te se čini da je glumac prošao kroz značajan stomatološki zahvat.

Deppova dentalna higijena bila je tema rasprava još prošle godine, kada se pojavio na Filmskom festivalu u Cannesu u maju 2023., gdje su mnogi primijetili nesavršenosti na njegovim zubima. Obožavatelji su tada komentirali da su zubi bili nejednake boje i oštećeni, a neki su ih opisali kao "trule".

Na društvenim mrežama su se širili komentari poput: "Zubi Johnnyja Deppa izgledaju kao da trule" i "Izgleda kao da su mu zubi pocrnili."

Depp je u prošlosti govorio o svojim dentalnim problemima. Još 1995. godine, u intervjuu za "Premiere", priznao je da je imao mnogo problema sa zubima, spomenuvši čak da ima nezavršen korijenski kanal koji je godinama ostao netaknut. Njegov stil života, uključujući pušenje i uživanje u crnom vinu, također je utjecalo na stanje njegovih zuba.