Foto: Tuzlanski.ba

Iako prema tamošnjem zakonu šeici imaju pravo na više žena, Saed je samo sa Jelenom

Jelena Jakovljević nekad je bila Miss Jugoslavije, a danas je Jelena bin Drai uspješna poslovna žena i supruga šeika iz Dubaija, Saeeda bin Draija.

jelena-seik-miss-jugoslavijeZa Blic otkrila je kako joj je njen suprug najveća potpora te da je ona jedina žena u njegovom životu. Iako prema tamošnjem zakonu šeici imaju pravo na više žena, Saed je samo sa Jelenom. - Sretna sam što imam njega koji već više od jednog desetljeća podržava sve što ja želim i sve što me čini sretnom, a to je, između ostalog, humanitarni rad. Nikad mi nije rekao NE kad sam od njega tražila novac. Kao i Arapi općenito, rekla je kroz smijeh nekadašnja misica.

O svom se humanitarnom radu ne hvali previše, već kaže kako ne pravi razliku između ljudi, vjera i nacija. - Ne pravim razliku između Srbije ili bilo koje druge zemlje kad je riječ o humanitarnom radu. Moja djeca potiču iz mješovitog braka, od majke pravoslavke-kršćanke te oca muslimana tako da za mene u tom smislu ne postoji nikakva granica što se tiče vjere, religije, kulture, boje kože i nacionalnosti. Osim što se bavi humanitarnim radom, Jelena je majka troje djece te ima nekoliko tvrtki.