Natasha iz Ukrajine zbog rata pobjegla u Hrvatsku a onda oduševila nastupom u 'Supertalentu'
Foto: Tuzlanski.ba

Nataša Korotkina iz Ukrajine predstavila se u večerašnjoj epizodi hrvatskog Supertalenta, a članove žirija oduševila jedinstvenom izvedbom trbušnog plesa.

Korotkina je profesionalna plesačica koja je u Hrvatsku stigla iz Ukrajine, a otkriveno je kako je od rata pobjegla zajedno sa svojim roditeljima.

Kazala je kako je njen dom u Mariupolju uništen, a da je iz Ukrajine uspjela ponijeti samo psa, mačku i svoje kostime.

"Jako je teško govoriti o ratu, jako je teško to objasniti i uopće zamisliti. U stvarnom životu sam obična osoba, ali kad stanem na binu mogu sve. Danas ću pokazati nešto drugačije, nešto što ljudi još nisu vidjeli", kazala je prije samog nastupa.

Tokom svog nastupa spojila je specifične pokrete s prepoznatljivim elementima trbušnog plesa, a žiri i publika u pojedinim trenucima posmatrali su performans otvorenih usta i s nevjericom na licu."Šta je ovo bilo? Fantastično i ludo", kazala je članica žirija Maja Šuput.

"Toliko sam impresionirana da još ne mogu ništa reći, fantastično", poručila je Martina te dodala da je Nataša jedina žena kojoj "niko ne gleda u grudi već u trbuh".

Za svoj nastup plesačica je dobila četiri "da", a Davor Bilman je bio toliko oduševljen da je izašao na binu kako bi se fotografisao s njom.