Medijske kuće u borbi za ekskluzivu: Evo koliko novca će Meghan i Harry dobiti za prvi intervju
Foto: Tuzlanski.ba

U dokumentu koji je Harry nedavno potpisao stoji njegovo puno ime - Princ Henry Charles Albert David, Vojvoda od Sussexa. Ono što nedostaje je titula HRH, ali i kraljevsko prezime Mountbatten-Windsor

Nedavno su prestale sve pogodnosti i blagodati koje su Meghan (38) i Harry (35) imali kao članovi kraljevske porodice prestale. No, kada je novac u pitanju, par je daleko od bankrota kako neki pojedinci pišu. Njihov novac dolazi iz različitih izvora i bez obzira što su napustili kraljevsku porodicu, nešto će i dalje dobivati, prenosi 24sata.hr.

A i s obzirom na to da su nakon napuštanja kraljice Elizabete (93) postali gotovo glavna tema u svijetu većina firmi i televizijskih kuća 'trga' se kako bi dobili ekskluzivu od trenutno najpoznatijeg para.

'Šuška' se kako će za samo jedan intervju dobiti vrtoglavih 855 hiljada dolara. Prije nekoliko mjeseci pojavila su se prva nagađanja kako će intervju dati kraljici talk showa. Riječ je, naravno, o Oprah Winfrey. No, postoji sumnja kako će ekskluziva ipak otići u ruke voditeljice Ellen DeGeneres, s kojom je Meghan privatno dobra.

"Izvori bliski vojvotkinji otkrivaju da Oprah Winfrey ima najveći šansu za intervju nakon odlaska iz 'kompanije' - prenosi Daily Star. Mnoge ljubitelje kraljevske porodice zanimalo je i kako će izgledati Harryjevo ime u dokumentima, a britanski mediji 'dokopali' su se i tog podatka.

U dokumentu koji je Harry nedavno potpisao stoji njegovo puno ime - Princ Henry Charles Albert David, Vojvoda od Sussexa. Ono što nedostaje je titula HRH, ali i kraljevsko prezime Mountbatten-Windsor koje je dao svom sinu Archieju. (Tuzlanski.ba)