Foto: Tuzlanski.ba

Iako se šuškalo kako slavni par, Channing Tatum i Jenna, imaju problema upravo zato što se ne mogu usuglasiti oko bebe broj 2, čini se kako su to doista bili samo tračevi.

Naime, u međuvremenu nam se i učinilo nešto drugo, kada smo na Instagramu vidjeli sliku, koju je objavio Channing, a na kojoj su njegova prelijepa supruga i kćerkica obučene u sirene te leže na podu njihovog doma. Naime, Jenna leži na boku, a na ljubičastom kostimu dao se primijetiti nešto zaobljeniji trbuščić.

Iako kao žene znamo da je ovaj položaj vrlo nezahvalan, neki su fanovi odmah počeli nagađati da se radi o trudnoći. No, ko zna, možda je Jenna netom prije pojela obilni ručak.

channing-tatum-novom-slikom-supruge-jenne-potpalio-glasine-o-trudnoci2

To je primijetila i jedna obožavateljica, koja je ispod slike napisala: "Voljela bih vidjeti bilo koju ženu nakon poroda, kojoj se u ovom položaju ne bi vidio 'trudnički trbuščić'. Imam dvoje djece i ravan trbuh, no u ovom položaju izgledam kao da sam trudna 4 mjeseca. Lijep trenutak gospodine Channing."

Je li trudnoća u pitanju ili nije, ostaje nam da pričekamo, jer je to ipak jedna od onih stvari, koja nikako ne može ostati tajna.

Podsjetimo, lijepi par upoznao se davne 2006. godine, na setu filma "Step Up", a njihova ljubavna priča, za koju se svih ovih godina nije vezao niti jedan skandal, počela je nedugo nakon završetka snimanja. Par se zaručio u rujnu 2008. godine, a vjenčao godinu dana kasnije u Malibuu. Preslatka kćerkica Everly rođena je 2013. godine u Londonu. (Index Rouge)