Ashton Kutcher raznježio fanove na Instagramu: 'Najsretniji sam čovjek na svijetu'
Foto: Tuzlanski.ba

Američki glumac Ashton Kutcher (45) podijelio je posebnu poruku za svoju suprugu Milu Kunis (39) s kojom je gotovo osam godina u braku.

Na Instagramu je podijelio fotografiju svoje supruge, poznate glumice Mile Kunis koja stoji ispred oceana.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

"Osjećam se kao najsretniji čovjek na svijetu", napisao je Kutcher te dodao da je zahvalan.

Na fotografiji možete vidjeti planinski lanac koji se pruža u pozadini. Gumica je raširila ruke i protegnula ih prema nebu, a iza nje se savršeno vidi duga.

Obožavatelji su oduševljeno komentarisali predivan trenutak koji je zabilježio glumac. Komentarisali su kako su oni najbolji par na svijetu i da su preslatki.

- Kelso i Jackie zauvijek - napisao je jedan obožavatelj aludirajući na njihove likove iz serije 'Lude 70-te'.

Prisjetimo se, par je počeo izlaziti početkom 2012. godine, 13 godina nakon što su se prvi put upoznali na setu serije 'Lude 70-te'. U oktobru 2014. godine su dobili kćer Wyatt, a vjenčali su se u julu 2015. godine te. U novembru 2016. godine dobili su drugo dijete, sina Dimitrija. Kutcher je nedavno priznao i da se napio prije nego što je Mili prvi puta rekao da je voli, prenosi 24sata

"Prvi put kada sam rekao svojoj supruzi da je volim bilo je dok sam slušao pjesmu You and Tequila - rekao je pa dodao:

Možda sam i sam popio malo previše tekile. Pojavio sam se pijan u njezinoj kući, u 2 sata ujutro, i počeo urlati: 'Poludio sam zbog tebe i tekile", ispričao je Ashton te dodao kako je onda rekao Mili da je voli, a ona mu je uzvratila da ne govori to ako ne misli.