Foto: Tuzlanski.ba

Atraktivna policajka, zbog koje se ni kriminalci ne bi opirali hapšenju, morala je da ukloni nekoliko izazovnih fotografija sa svog Instagram profila jer "nisu priličile osobi koja predstavlja zakon".

sexy-policajka2Lyudmila Milevich, 27-godišnja policajka iz Kijeva, preko noći je postala zvijezda interneta zbog seksi fotografija koje postavlja na svom Instagram profilu.

Kada se na njenu ljepotu doda i uniforma ova opasna ljepotica je već dobila neslužbenu titulu najseksi policajke u Ukrajini.

Međutim, Lyudmila nije privukla pažnju samo osobama kojima se sviđa njen izgled, nego i dežurnim dušebrižnicima zbog kojih je neke fotografije morala dasexy-policajka3 ukloni sa svog Instagram profila jer su "neprimjerene za osobu koja predstavlja zakon".

Bilo kako bilo, fotografije koje nije uklonila svjedoče da je zaista lijepa i zgodna, ali i ponosna majka sedmogodišnje djevojčice.

Ko je njen muž u čime se bavi nije željela da otkrije u intervjuu koji je nedavno dala za lokalne medije, ali je priznala da su "glasine" o njemu točne, aludirajući na to da se radi o veoma bogatom čovjeku.

Inače, Lyudmila je završila pravo na privatnom kijevskom univerzitetu, voli sport i već devet godina trenira karate. (blic.rs)