Učenici Srednje mješovite škole Gračanica otputovali u Antaliju na matursko putovanje, gdje se već nekoliko dana nalaze i maturanti Gimnazije "Meša Selimović". 

Organizator ekskurzije je turistička agencija Golden Tours Tuzla koja je i ove godine zaslužna za čarter letove za Antaliju sa aerodroma Tuzla.

"Oko 200 učenika naših učenika danas ide na ekskurziju u Antaliju. I ranije je naše ekskurzije organizovao Golden Tours, išli smo u Španiju i Italiju ali ovo je prvi put da idemo avionom po izboru naših učenika. Direktor agencije Asim Bečić svaki put ide sa nama i zaista svi tehnički problemi koji bi se pojavili rješavali su se odma. U sklopu samog putovanja imat ćemo i nekoliko fakultativnih izleta i drugih aktivnosti i zaista ne sumnjamo da će učenici sa ovog putovanja nositi samo najljepše uspomene." za Tuzlanski.ba naveo je direktor Srednje mješovite škole Gračanica Midhat Beganović.

"Već nekoliko godina Golden Tours pored redovnih angažmana organizuje i maturske ekskurzije u Antaliju. Sa nama su danas učenici i profesori Srednje mješovite škole Gračanica a već ranije su na svoju ekskurziju otputovali učenici Gimnazije Meša Selimović. Učenike očekuje niz izleta i aktivnosti, ali i vrijeme za odmor. Nakon maturskih ekskurzija zaključit ćemo sezonu čarter letova za Antaliju, a ujedno bi iskazao zahvalnost svim putnicima koji su ove kao i prethodnoh godina putovali skupa sa nama," za Tuzlanski.ba naveo je Asim Bečić direktor turističke agencije Golden Tours.

Redakcija portala Tuzlanski.ba maturantima želi sreću na odmoru, a vjerujemo da će im ekskurzija biti za pamćenje.! (Foto: Blicko Junior | Tuzlanski.ba)