Znakovi sviđanja: Ovan će odmah sve pokazati, a Jarac glumiti
Foto: Tuzlanski.ba

Dok su neki horoskopski znakovi poput Ovna, Škorpiona, Riba i Raka iskreniji u pokazivanju simpatija, naklonost Jarca, Blizanca i Djevice teže je "pročitati"

horoskopskeveze3234

Ovan ne skriva svoje namjere

Pripadnici ovog znaka poznati su po svom direktnom pristupu, pa ako ste zainteresovani za jednog Ovna, velike su šanse da znate sviđate li imu se ili ne. Osim riječi, svoju naklonost će izraziti i djelima, napraviti mjesta za vas u svome rasporedu i poticati što češća druženja. Ponaša li se ipak u vašem društvu Ovan kao da mu idete na živce, vjerujte mu i za svoje se dobro odmaknite jer nije dovoljno zainteresovan.

Bik ugađa

Pripadnici ovog znaka tradicionalni su i konvencionalni tipovi koji vole da se počeci ljubavnih odnosa događaju polako, sigurno i predvidivo. Ispituje li vas koja vam je najdraža boja, jelo, parfem ili film, to su indikatori da vas zaista želi bolje upoznati. Osim toga, Bik je poznat po tome što voli ugađati svojoj simpatiji večerama i onim što procijeni da će vas oduševiti.

Blizanaci se otkrivaju povjeravanjem

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi hiperkativni i veliki zavodnici koji osvajaju bez reda i namjere. Ipak, postoje znakovi po kojima možete prepoznati sviđate li im se zaista ili ste samo prolazna žrtva. Ulaze li s vama u duboke, filozofske razgovore te povjeravaju li vam svoje probleme i isto očekuju od vas, tada ste na dobrom putu ostvarivanja ljubavnog odnosa.

Rak postaje nježan

Pripadnici ovog znaka su obiteljski orijentisani, a prvi znak njihove simpatije spram vas je pažljivo ponašanje. Nježne geste, dodiri i lijepe riječi nisu slučajnost, već njihov način iskazivanja interesa. Osim toga, prema svojoj se simpatiji ponašaju zaštitnički, a definitivan znak ozbiljnosti odnosa je upoznavanje s obitelji.

Lav vam prepušta da budete u centru pažnje

Lavovi vole dramu, velike ljubavne snove i scenarije, a počeci zaljubljenosti jedino su vrijeme u kojem će prepustiti svojoj simpatiji da bude u centru pažnje. Naklonost ne sakrivaju jer za to nisu sposobni, pa će čak i sami otkriti da vas povremenim hladnim stavom zapravo žele prepasti kako bi vi pokazali da vam je stalo.

Djevica polako spušta "gard"

Logični i praktični pripadnici ovog znaka ne objavljuju javno svoju simpatiju, već dapače to pomno sakrivaju. Opustit će se tek nakon što vide da je druga strana potpuno zaljubljena, a znak da i sami žele nešto ozbiljnije je uključivanje njih u svoje planove. Tada će često govoriti "mi" i nesvjesno odavati koliko im se netko sviđa.

Vage ne prave prvi korak

Pripadnicima ovog znaka treba malo duže da bi otkrila kako joj se sviđate, no vi ćete to ipak osjetiti po njihovom brižnom ponašanju. Vole da ih se zavodi, ali neće to dugo trpjeti ako im se druga strana ne sviđa, pa ako vam to i dalje dopuštaju, na dobrom ste putu da ih potpuno osvojite. Činjenicu da se Vagi neko sviđa povjerit će najboljem prijatelju i prijateljici, a i poticati zajednička druženja s prijateljima.

Škorpion ne sakriva zainteresovanost

Zavodnički pogled preko pune prostorije, dvosmislene rečenice sa seksualnim prizvukom, izazivanje i slične igrice očiti su znakovi zainteresovanosti Škorpiona. Ipak, dublje simpatije i želju za ozbiljnijim odnosom pokazat će tek nakon što je spreman žrtvovati se za onog ko mu se sviđa.

Strijelac vas upoznaje s društvom

Njihova otvorena i komunikativna priroda tjera ih da svoju simpatiju testiraju u društvu prije nego dobiju "prolaz" kod njih. Njihovo im je slobodno vrijeme vrlo važno, pa ako im nešto zaista značite to ćete vidjeti po tome da prave mjesta za vas u svom pretrpanom rasporedu.

Jarac glumi hladnoću zbog odbrambenog stava

Pripadnici ovog znaka jedni su od onih koje je vrlo teško pročitati, prvenstveno jer igraju na sigurno i nisu pretjerano zaljubljive prirode. Zbog toga će jedan dan biti topli i emotivni, ali već drugi dan u kojem im niste poklonili dovoljno pažnje praviti se nedostižni. Nemojte pokleknuti, jer Jarac ne bi imao puno posla s nekim za koga nije zainteresovan i pustite da se situacija spontano odvija bez da ih požurujete.

Vodolije naklonost otkrivaju originalnim gestama

Tradicionalni načini zavođenja Vodenjacima nisu nimalo zanimljivi, pa će ih prije impresionirati opuštena večer uz puno smijeha nego romantična večera u dvoje. Budući da su tako nepredvidivi teško je odgonetnuti koliko su zapravo zainteresovani ili ste im samo prolazna avantura, a sigurni možete postati tek nakon što se odluče skrasiti i počnu razmišljati o zajedničkom domu i obitelji, jer sve do tada ni sami ne znaju što im druga strana znači.

Ribe se drže romantičnih scenarija

Pripadnike ovog znaka vrlo je lako pročitati jer su obožavatelji slatkih poruka, romantičnih razgovora i dugih šetnji kroz koje se upoznaju sa simpatijom. Ako sami ne napravite prvi korak, oni će ga potaknuti. Također, neće sakrivati svoje osjećaje i vrlo rijetko će prešutjeti da im se sviđate, a puno češće dati svoje "srce na pladnju". (24sata.hr)