Znakovi da si u vezi s emocionalnim teroristom
Foto: Tuzlanski.ba

Svaka žena je upoznala barem jednog takvog frajera - na početku se činio sasvim ok, ali s vremenom je otpustio kočnice i iz normalnog muškarca postao emocionalni terorist.

Ovo su znakovi da je tvoj baš takav.

Ne prihvaća "ne" za odgovor

Tvoje odbijanje izlaska za njega ne znači ništa, čak ni ako ga direktno odbiješ više puta. Emocionalni teroristi često ne znaju granicu, a odbijanje im ne znači da su stvarno odbijeni, nego da je sve odgođeno za malo kasnije. 

Mijenja raspoloženje

Svi imamo različita raspoloženja, ali emocionalni terorist ih mijenja puno češće od normalnih ljudi. U jednom trenutku može biti opušten i djelovati nezainteresirano, u drugom se ponašati kao da ste u vezi već godinama. 

Ucjenjuje

Emocionalna ucjena ne pali kod svih, ali svi emocionalni teroristi se njome koriste kao najdražim oblikom manipulacije. Ako te ne može dobiti na normalan način, pokušati će kod tebe izazvati sažaljenje u nadi da ćeš popustiti. 

Posesivan je

Iako ste izašli samo nekoliko puta, ponaša se kao da mu pripadaš. Želi znati gdje si, s kim si i što radiš u svakom trenutku, a pokazuje i prve znakove ljubomore iako je za njih puno prerano. (Index Rouge)