Foto: Tuzlanski.ba

Prošlo je vrijeme strogih patrijarhalnih odnosa kad su djevojke čekale da im momci priđu, jer je bilo neprikladno da one budu te koje se prve udvaraju. Ipak, čak i tada su one hrabrije dame umjele da "startuju" tipa koji im se sviđa. Evo zašto je to zapravo vrlo dobar potez

Prići frajeru možda i nije najlakša stvar na svijetu, ali definitivno nije ni tako teško kako se na prvi pogled čini. Ako postoji frajer koji vam se dopada, a nekako nemate hrabrosti da mu priđete, evo nekoliko razloga koji će otkloniti strah.

A2G2186Momci to vole

Zaboravite na priče o tome da su muškarci lovci koji vole misteriozne žene – ponekad i oni samo žele djevojku koja zna šta hoće, i zna kako to da dobije.

I njemu je neprijatno

Ne samo da mu je neprijatno da vam priđe, neprijatno mu je i da vi njemu priđete. To, naravno, nije razlog da ga zaobiđete, ali ako procijenite da će neki frajer da vas osuđuje ili ismije ako mu priđete, njega zaobiđite.

Nemate šta da izgubite

Ako prihvati flert, na konju ste, a ako nije zainteresovan – barem ste probali i sad znate na čemu ste. U svakom slučaju, mnogo je pametnije prići nego stajati sa strane i čekati da se nešto dogodi samo od sebe.

(index.hr)