Za mir u kući: Ovih 9 stvari nemojte nikada reći muškarcu
Foto: Tuzlanski.ba

Iako je iskrenost jedan od ključnih faktora za uspješnu vezu, neke stvari ipak je bolje prešutjeti.

Drage žene, ovih 9 stvari nikada, ali NIKADA, nemojte reči svojim muškarcima, piše Net.

1. ‘ Ti si mamin sin’ - Ako ste s muškarcem koji je ‘mamin sin’ pomirite se s tim da će on to uvijek biti. Ili se pomirite s tim ili bježite koliko vas noge nose.

2. ‘Pričaj mi o svojoj bivšoj’ - Iako mnoge žene dolaze u napast da ih to pitaju bolje je da tu temu preskočite. Neka bivše ostanu tamo gdje im je mjesto – u prošlosti.

3. ‘Vidi kako je ova cura zgodna…’ - Ova naizgled bezazlena rečenica je vrlo opasna jer ni jedan odgovor zapravo nije dobar. Ako kaže ‘Da’ onda ćete biti ljuti jer primjećuje druge žene, a ako kaže ‘Ne’ optužiti ćete ga da vam laže.

4. ‘Ti se uopšte ne znaš zabavljati!’ - Svatko od nas ima drugačiju definiciju onog što je zabavno. Ne možete očekivati lude partyje s puno ljudi ako ste u vezi s introvertranim tipom, zar ne?

5. ‘Jesam li lijepa?’ - Muškarci nisu tu da nam dižu samopouzdanje, a nije naodment napomenuti kako i na to pitanje nema pravog odgovora. Mi žene…

6. ‘Pojma nemaš o modi’ - Umjesto da mu to kažete radije malo po malo bacajte njegovu staru odjeću i kupujte novu. On to neće primijetiti, a vi ćete postići željeni rezultat.

7. ‘Kad ćeš me nazvati i kada ćemo se vidjeti’ - Jednostavno nemojte. Ispadate jadne i očajne, a to nikako ne želite. Pustite ga da se javi, a ako mu se zaista sviđate to će i učiniti.

8. ‘Pa to je samo posao’ - Ako on u određenim periodima provodi više vremena radeći na nekom projektu nemojte mu zanovijetati. Radije ga podržite, a za zabavu će uvije biti vremena.

9. “Nikada nećeš biti uspješan’ - Ko ste vi da nekoga tako nešto kažete? Nikada nemojte govoriti ovakve stvari jer ne možete znati što će se dogoditi u budućnosti. Budite realni, ali nemojte zanemariti i potporu koja je svakome potrebna pa tako i njemu.