UV svjetlo u noćnom klubu otkrilo jedan detalj koji sigurno nije htjela da svi vide...
Foto: Tuzlanski.ba

Nije uopšte razmišljala da će iko vidjeti njen donji veš, udobnost joj je bila na prvom mjestu...

Gotovo svaka žena prije izlaska u noćni klub prošla je kroz istu dilemu, pitajući se treba li nositi svoj seksi donji veš ili onaj veći i udobniji. Jedna djevojka odlučila se za ovu drugu opciju, ali nakon dolaska u klub, brzo je požalila.

Naime, kako piše Mirror, Rhia Adams iz Ujedinjenog Kraljevstva obukla je stare i udobne gaće, no, na njezinu nesreću, vidjeli su ga svi u noćnom klubu. Zbog UV svjetla, njen donji veš vidio se kroz haljinu, a nju je ostavio posramljenom, prenosi Večernji list.

- Moja djevojka Chelsie i ja odlučile smo se za odlazak u klub u zadnju tren kako bi popile nekoliko pića. Da budem iskrena, bila sam pomalo zabrinuta prije nego što sam izašla, jer nisam puno izlazila zbog covida i bila sam pomalo nervozna zbog ukidanja ograničenja. Nisam se uređivala dugo i odabrala sam jednostavnu i udobnu kombinaciju - ispričala je Rhia.

Međutim, dobila je više nego što je tražila, kad joj je haljina počela svijetliti u mraku i svi su joj mogli vidjeti donji veš.

@rhiaadams1How embarrassing 😭😂 #CleanItScrunchItCoopIt #foryou #uv #ohnononono #foryoupage♬ original sound - Rhia Adams 🌈

- Samo sam sjedila i pjevušila kad je Chelsie istaknula da se moj donji veš vidi pod UV svjetlom. Osjećala sam se tako posramljeno i odmah poželjela otići, ali brzo sam vidjela smiješnu stranu i odlučila o tome napraviti TikTok - rekla je.

Njen video brzo je postao viralan na društvenoj mreži, a mnoge je nasmijala njena greška. “Samo ih skini i ubaci u torbicu, riješen problem”, savjetovala joj je jedna korisnica, dok je druga rekla: “Ovakav donji veš je najudobniji.”  (Tuzlanski.ba)