Foto: Tuzlanski.ba

Inspirisani načinom na koji se žene predstavljaju na Instagramu, muškarci su napravili replike ženskih fotografija na ovoj društvenoj mreži. Uloge su se zamijenile i nastali su ovi prizori.

Žene često upute Instagram pozdrav iz kade i to uz zavodljiv pogled. A kupanje u kadi pruža pravo uživanje. Obavezno to opuštanje prati i maska na licu.

Žene su odavno prešle granicu intimnosti, pa na Instagramu dele baš svaki detalj iz života, pa tako i male rituale uljepšavanja.

Što to ne bi radili i muškarci?

Žene nas na Instagramu podsjećaju koliko vole svoje kućne ljubimce. Tu vrstu nježnosti u sebi nose i muškarci. To je taj zamišljeni pogled i selfie sa omiljenim ljubimcem spreman za Instagram promociju.

"Čitanje omiljenog časopisa i slatki zalogaji omiljenog dezerta tako prijaju", žene to često govore. Ovaj muškarac je riješio da testira njihovu tvrdnju.

Žene treniraju jogu uvijek i svuda. I muškarci su prilično vješti u ovoj veštini.

Ženama nikad dosta sređivanja, i nikad dosta objavljivanja fotografija na Instagramu. Da li će i muškarci usvojiti te navike?

Žene ne mogu, a da se ne pohvale novim komadom nakita. Muškarcima to hvalisanje nije promaklo.

Pripadnice ljepšeg pola vole i da se pohvale ljepotom svoje kose. I to muškarcima nije promaklo.

Žene moraju da pokažu i koliko odjeće i obuće imaju u svojim ormarima. Muškarci ne razumiju baš najbolje tu njihovu potrebu, a ni prepune ormane.

Za dobro hvalisanje ženama posluže i izvajani trbušnjaci. U stilu "nije mi važno kako izgledam i tek onako objavljujem ovo" naprave hiljadu fotografija.

Muškarci su rekli svoje, a i brojni posjetioci ovog profila na Instagramu koju poručuju ostalima da prate ove duhovite momke. (zena.rs)