U većini muških glava: Pet kategorija, razloga za prekid
Foto: Tuzlanski.ba

Nema goreg osjećaja nego kad dolaziš kući i znaš da je vrijeme da prekinete.

prekidMuškarci priželjkuju da mi ostavimo njih, kako bismo se osjećale bolje, a i malo ih je strah da ćemo pričati ružne stvari o njima ako oni ostave nas. U većini muških glava razlozi za prekid se mogu svrstati u neku od ovih 5 kategorija:

Ne pašemo jedno drugome

Muškarci jako dobro znaju da ljubav nije nužno garancija za dobru vezu. Ako im žena ne odgovara, s vremenom će im sve postati puno prenaporno za trud, a ovo je izvrstan povod za prekid. Ako se mora mučiti, jednostavno će se htjeti riješiti tereta.

Idemo u različitim pravcima

On ne želi djecu, ti želiš, a možda je i obrnuto. Muškarci su logična bića, a ako vide da se kreću u različitom smjeru od žene s kojom su u vezi, za njih nema previše svrhe ostajati u njoj. Govorimo o velikim razlikama u razmišljanjima, za male razlike će se možda i potruditi.

Ne želim vezu

Jednostavno je. Neki muškarci jednostavno vole biti solo, a ako tako razmišljaju, teško je da će ih netko natjerati da se predomisle. Tu i tamo će naletjeti žena zbog koje će htjeti ostaviti single život i posvetiti se vezi, ali ako on ne osjeća da si ti ta žena, šanse da ga uvjeriš u suprotno su jako male.

Stalno se svađamo

Postoje parovi koji se svađaju s razlogom, a postoje i oni u kojima jedna osoba stalno započinje svađe bez ikakvog povoda. Ako se tvom dečku učini da je zarobljen u takvoj vezi, htjeti će pobjeći iz nje čim prije, po mogućnosti bez velike svađe.

Imam drugu

Najjednostavniji razlog za prekid. Muškarac koji se zaljubio u drugu ženu neće puno oklijevati, nego će čim prije prekinuti staru vezu. Biti u vezi s nekim kad voliš nekog drugog je sasvim nelogično, pa je ovo logičan razlog za prekid. (Index.hr)