Tetovirao je 90 posto tijela: "Mnogima smeta, nazivaju me vragom, ali ja ću nastaviti..."
Foto: Tuzlanski.ba

Prvu tetovažu napravio je 2005. godine, a od tada svake sedmice napravi jedan novi komad na svom tijelu 

Remy je veliki obožavatelj tetovaža i modifikacija tijela, a cijelo svoje tijelo prekrio je tetovažama, osim nekoliko područja na licu koje je ostavio netaknutim. Osim svojih tetovaža, Remy ima piercing i proširivače na licu, kao što je onaj za uši, jedan iznad i ispod usana, prenosi Večernji list.

View this post on Instagram

A post shared by Remy (@ephemeral_remy)

“Već sam neko vrijeme u ovom životu i ljudi su se godinama vezali za različite aspekte mojih tetovaža, ali jedna stvar zbog koje se nikada neću ispričati je da se nastavljam mijenjati i rasti. Radit ću veće i zanimljivije tetovaže bez obzira smeta li to nekima ili ne”, ispričao je Remy.

View this post on Instagram

A post shared by Remy (@ephemeral_remy)

Prema LADBible, nije poznato koliko je Remy tačno potrošio na svoje tetovaže tokom godina, ali kaže da je svota ogromna. Međutim, nema planova za stajanjem te planira napraviti još ambicioznije i zanimljivije tetovaže.

"Kad se tetovirate svake sedmice dugi niz godina, dosegnete mnoge tačke koje biste mogli smatrati završetkom svog putovanja. No, u jednom trenutku samo putovanje postaje važnije od komada koje skupljate usput. Ako radite takve stvari samo za izgled, propuštate najbolji dio iskustva”, tvrdi on.

View this post on Instagram

A post shared by Remy (@ephemeral_remy)

Njegova ljubav prema tetovažama započela je 2005. godine kada je napravio svoju prvu tetovažu, a od tada, postupno je cijelo tijelo prekrio crnom bojom. No, voli se prisjećati starog izgleda te na svojim društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije bez tetovaža.

View this post on Instagram

A post shared by Remy (@ephemeral_remy)

“Ako ste voljeli starije verzije mog izgleda, dobra vijest je da te fotografije još uvijek postoje. Sljedeći koraci bit će još ambiciozniji, stiže još mnogo više!", zaključio je Remy.  (Tuzlanski.ba)