Sve mane ''jače polovine'' prema horoskopu
Foto: Tuzlanski.ba

Svako od nas ima neke mane, kojih možda jesmo ili nismo svjesni. A koje su to osobine znakova horoskopa zbog kojih ćete poželjeti da pobjegnete iz veze glavom bez obzira, saznajte u nastavku...

Ovan: Oni imaju najimpulsivniju narav! Trebalo bi da porade na suzbijanju izliva bijesa. Biti u vezi sa Ovnovima znači biti u vezi sa nezrelim i naivnim osobama, pa vam se ponekad može učiniti da imate posla sa tinejdžerom umjesto odraslom i zrelom osobom. Vole da se upuštaju u nove stvari, ali ne možete očekivati da će ih dovršiti do kraja, jer će im u međuvremenu pažnju omesti nešto drugo. Imaju velikih problema sa strpljenjem. Znaju biti veoma sebični i nisu baš širokih shvatanja, stoga se ne čudite ako se ni ne potrudi da shvati stvari iz vaše perspektive.

Bik: Poznati su po svojoj tvrdoglavosti, zato nemojte da očekujete da ćete ikada pobijediti u svađi - oni jednostavno ne popuštaju. Svu sreću svijeta vam želimo kada je u pitanju podjelom kućnih poslova. Bik će se često parkirati na kauč ispred televizora ili posmatrati vas kako posmpremate. Njihove potrebe su uvijek na prvom mjestu. Užasno su nezanimljivi, a  veoma teško se emotivno otvaraju, pa od njih ne možete očekivati da sa vama dijele svoje brige.

Blizanci: U potpunosti su nepouzdane osobe. Svaki dan sa njima je izazov, jer nikad ne znate uz koju ćete se osobu probuditi. Brzo se svega zasite, pa tako najvjerovatnije ni vi nećete biti izuzetak, ukoliko se ne potrudite. Oni su slatkoriječivi i mnogo obećavaju, ali sve ostaje samo na riječima, pa je i život sa muškarcem ovog horoskopskog znaka zapravo život  prepun poludovršenih projekata i ideja.

Rak: Njihove promjene raspoloženja su iscrpljujuće. Skloni su da vrijeđaju, ali ne i da preuzmu odgovornost za posljedice izrečenog. Nametljivi su i nesamostalni, a moglo bi se dogodi da vas zaprose već na drugom sastanku. Život sa Rakovima može biti prilično dosadan - teško ćete ih nagovoriti da zajedno odete u novi restoran ili na putovanje u nepoznato.

Lav:  Sa muškarcem u ovom znaku nikad nećete osjetiti pretjeranu sigurnost u vezi, budući da su skloni flertovanju bilo kim i bilo kad. Nikad vas neće voljeti više od svog odraza u ogledalu, a njihova bahatost naprosto je neprijatna. Niti jedan nikad nije priznao da nije u pravu. Uvijek moraju biti u centru bilo čije pažnje, pa ćete se uz njega osjećati kao sjena.

Djevica: Skloni su da osuđuju i preterano kritikuju. Zajednički život sa muškarcem u ovom znaku znači da ćete biti ta koja će uvijek praviti prvi korak - čini se da im je nesigurnost urođena, što ni najmanje nije seksi. Ukoliko vam se desi da slučajno ostavite neopranu šolju iza sebe, neće vam dopustiti da zaboravite na taj krajnje 'nesmotren' propust još mjesecima.

Vaga: Nikad nećete znati šta zaista misle, jer će vam oni reći samo ono što misle da želite da čujete. U svakom trenutku mogu da vam okrenu leđa, bez ikakvog upozorenja. Tašti su i opsjednuti fizičkom ljepotom. Njihovo donošenje odluka traje satima, nedostaje im snaga volje, a ponekad se pretvaraju u prave plačljivce.

Škorpija: već vam je poznata pretjerana ljubomora pripadnika ovog znaka. Nikad nećete znati što on zapravo osjeća, jer su skloni da manipulišu i svojim i vašim emocijama. Spremni su da vas ostave i povrijede kao niti jedan drugi znak, varljivi su i tajanstveni. I najmanje svađe s njima redovno se pretvaraju u drame velikih razmjera.

Strijelac: Važe za najgore slušaoce cijelog Zodijaka i uvijek će vam se obraćati s visine. Zabava je jedino što im je konstantno u mislima, a u slučaju da toga ponestane neprestano ćete slušati kukanja. Oni 'znaju apsolutno sve' i zato sretno s pokušajima da ga naučite nečem novom. Izrazito su dominantni i skloni kontrolisanju, a često i neosjetljivi na tuđa osjećanja.

Jarac: Njihov prioritet je posao i to će vam jasno dati do znanja. I mnogo više od Strijelaca, muškarci u znaku Jarca apsolutni su šampioni u kontrolisanju – istinski kontrol frikovi. Sve što rade, rade isključivo zbog sebe i nije ih briga hoće li vas usput povrijediti. Vole rutinu, pa je veza s njim prilično dosadna, a također ih katrakteriše i zatvorenost  iza svojih zidova.

Vodolija: Oni žive život unutar svojih glava, pa se često čine odsutni. Uvijek o svemu znaju najbolje, pa se veza sa njima može činiti kao učestalo davanje instrukcija. Na sastanke ćete rijetko odlaziti samo s njim, jer više od svega voli svoje društvo. I još nešto - vole da donose zaključke unaprijed i osuđuju, često i bez ikakve potrebe.  Dobro je to što ćete uvijek znati šta misle, a loše što ćete veoma rijetko znati šta osjećaju.

Ribe: Njima treba dosta prostora. Ni na šta ih nećete uspjeti nagovoriti, a čak i ako u tome nekim čudom uspijete, biće im potrebna čitava vječnost da dovrše ono što su započeli. Rijetko znaju šta zapravo žele od života. Svaku svoju vezu idealizuju, a od vas očekuju da ispunite njihove fantazije o savršenoj partnerki. Oni će žrtvovati svoje potrebe i emocije da bi veza bila što kvalitetnija, ali kasnije će vam to 'nabijati na nos'.

(Tuzlanski.ba)