Stvari koje žene vole, ali to nikada ne bi otvoreno priznale
Foto: Tuzlanski.ba

Moramo priznati da smo ponekad vrlo komplikovane za razumijevanje, naročito tokom “onih” dana kada bismo sve i ne bismo ništa. “Da” nekad znači “ne” i obrnuto i nije ni čudo što se ženski rod smatra vrlo komplikovanim. Ipak, zbog toga smo i posebne, prenosi Ženski magazin.

Postoje neke stvari koje većini dama prijaju, a koje nikome nikada ne bismo otkrile. Od toga kako nas neko gleda, do situacija u kojima slobodno možemo da flertujemo, bez ikakvih obaveza. Zato ćemo danas otkriti nekoliko njih, a na vama je da nam priznate da li se slažete sa njima ili ne. Zabavite se!

Kada nas neko gleda

Naravno, ovo podrazumijeva “normalne” i prihvatljive poglede koji jasno stavljaju do znanja da smo nekoga zaintrigiali svojim izgledom. Ovo sigurno može doneti jednu dodatnu dozu samopouzdanja koja i te kako prija.

 Kada nam druge žene zavide

Ne volimo kada nam bilo ko gleda u muškarca sa kojim smo, ali u dubini duše nam to malo i prija samo zbog činjenice jer možemo reći “Da, ovaj tip je sa mnom i samo je moj”, zar ne?

Kada muškarci flertuju sa nama

U većini situacija žene gledaju na flert kao na beazlenu zabavnu igru. Osmeh konobara, kompliment kolege i druge slične situacije nam samo stavljaju do znanja da izgledamo atraktivno.

Kada muškarac ne mora da brine o svom novcu

Većina nas su samostalne žene koje mogu da plate račun u restoranu ili da kupe novi telefon bez ikakvih ograničenja, ali ne možemo poreći da isto tako volimo i kada je partner sa kojim smo, finansijski obezbijeđen.

Kada dobijemo nešto besplatno

Svi volimo kada dobijemo nešto besplatno, bez obzira na pol. Besplatni komplimenti u vidu koktela ili popust “zbog ljepote” su uvijek sjajan način da neko istakne našu ljepotu koja isijava.

Kada imamo “obožavaoce”

Što više njih – to bolje. Ovo ne znači da želimo sa svakim da imamo romantičnu vezu, već nam jednostavno prija njihova pažnja koja je dokaz da nas atraktivnim ne smatra samo naš partner (ako ga imamo).

Kada je malo staromodan

U modernoj eri je lako zaboraviti na neka tradicionalna džentlmenska “pravila” koja su se nekada stalno koristila. Otvaranje vrata i pomijeranje stolice u restoranu da bi sjeli, držanje kaputa ili donošenje cvijeta na prvi sastanak... Ovo su samo neke sitnice koje nam i te kako znače i čine da muškarac sa kojim smo poraste u našim očima. (Tuzlanski.ba)