Šta žene traže: Osobine kojima ćete ih impresionirati
Foto: Tuzlanski.ba

Mislite da imate sve što je neophodno da biste impresionirali djevojku? Da li znate šta zapravo žene traže kod muškarca?

1. Pazite na svoj izgledzavodjenjeZA

Potrudite se da se lijepo oblačite i izgledate dobro, gdje god da idete. Nikada ne znate gdje ćete naletjeti na djevojku iz svojih snova. Njegujte se, brijte redovno i koristite parfeme, piše lovepanky.com.

2. Steknite samopouzdanje

Vjerujte u sebe i svoje odluke. Žene ne vole muškarce koji su neodlučni i nesigurni u sebe. Postavite ljude na mjesto kada ne znaju da se ponašaju ili pretjeraju.

3. Budite šarmantni

Ova stavka je jedna od najtežih. Važan je govor tijela kada ste u blizini djevojke koja vam se sviđa, kao i maniri.

4. Vježbajte

Krenite u teretanu i popravite svoje bicepse. Kada vježbate izgledaćete zdravije i svježije. Ako želite da privučete djevojku na prvi pogled, ne zaboravite da izgled igra veliku ulogu.

5. Pokažite dobar smisao za humor

Ženi je potrebno manje od minut da shvati da li muškarac ima smisla za humor. Pokušajte da pokažete vedar i duhovit pogled na život i uvijek budite pozitivni.

upoznavanje-par6. Ne budite slab protivnik

To su oni muškarci koji su spremni da izgube samo da bi izbjegli konflikt s nekim jačim. Treba imati stav i principe.

7. Nađite dobar posao

Dobar posao će vam obezbijediti dobru platu. To djeluje plitko, ali je istina da novac igra važnu ulogu. Žene vole bogate muškarce. Dobra primanja će vam donijeti prednost.

8. Zaslužite poštovanje drugih

Ako vas neko ne poštuje dovoljno, da li ste sami krivi za to? Ako je tako, pokušajte da to promijenite. Ako nije vaša krivica, okrenite im leđa i udaljite se. Ukoliko sami sebe poštujete, nećete dozvoliti nikome da vas ugrožava.

9. Vježbajte konverzaciju

Ako znate kako da razgovarate sa ženom, to će vam biti veliki plus. Budite prijatni, ne galamite i pokažite da vas interesuje ono o čemu ona govori.

10. Budite alfa mužjakpar-humor

Najbolje žene su obično u zagrljaju najboljih muškaraca. Pogledajte oko sebe. U muškim društvima obično postoji jedan frajer koji uvijek ima zgodne lijepe žene. Učite od njega. On je alfa mužjak.

11. Navedite je da se osjeća dobro u svojoj koži

Udijelite joj kompliment, primijetite na njoj nešto posebno što ćete staviti u prvi plan. Nikako ne kritikujte i ne nalazite mane.

(24sata.rs)