Slučajno uvijačem istrgnula sve trepavice: 'Ovo je razlog zašto ne treba žuriti sa šminkanjem'
Foto: Tuzlanski.ba

Ne postoji bolji način da dovršite šminku od toga da istaknete trepavice, ali korisnica TikToka je upozorila da oprezno rukujete s uvijačem za trepavice nakon što je sebi slučajno istrgnula sve trepavice.

Nakon što je stavila maskaru, išla je uviti trepavice uvijačem, a kada je pustila uvijač ostala je u šoku - gotovo sve trepavice su ispale. Posljedice je podijelila u videu na TikToku koji je pregledan više od 2,4 miliona puta.

- Ovo je razlog zašto nikada ne smijete žuriti sa šminkanjem. Bolje im je da ponovno narastu. Neka mi neko pomogne - napisala je.

@toomuchroomeThey better grow back!! The pain 😩 Someone please help me! 😳🤦🏻‍♀️ advice welcome! ❤️ ##relatable ##makeup ##ohno ##eye ##comedy ##fyp ##foryoupage ##ouch

♬ Oh No - Kreepa

Njezini pratitelji su bili zaprepašteni 'nesrećom'.

- Moja najgora noćna mora - bio je jedan komentar.

Neke su rekle da se trepavice ne smiju uvijati nakon nanošenja maskare jer se tako lakše mogu istrgnuti. Ipak, nisu su sve složile.

- Uvijek uvijem trepavice prije i poslije maskare. Nikad prije nisam imala problema, ali sada me brinu ovi komentari - dodala je jedna. (24sata.hr)