Savršeni nokti: Mali trik za lakiranje bez greške
Foto: Tuzlanski.ba

Zadnje što želite je imati neuredne, nedotjerane ili loše dotjerane nokte, samo malo strpljenja i volje je dovoljno za prekrasne nokte

noktigeliranje2

Kada si posljednji put nalakirala nokte bez greške, bez boje koja je umjesto na noktima završila na kožici prsta i svugdje gdje ne treba? E, pa mi imamo super jednostavno rješenje za taj problem, a sve što ti je potrebno su štapić za uši, masni losion (koji sigurno imaš kod kuće) i drveni štapić za kožicu koji po vrlo niskoj cijeni možeš kupiti u obližnjoj parfimeriji.

Nakon što si se obezbjedila sa tri spomenute sitnice vrijeme je da se bacite na posao i svoje nokte učinite besprijekornim, zapamti- nokti su ogledalo zdravlja i zadnje što želite je imati neuredne, nedotjerane ili loše dotjerane nokte. Samo malo strpljenja i volje je dovoljno za prekrasne nokte!

Za početak, pomoću štapića za uši pažljivo nanesi tanki sloj losiona na kožicu oko nokta, pripazi da losion ne dospije na nokat, u suprotnom se boja neće primiti tamo gdje zapravo treba, zatim nalakiraj nokte pa pomoću drvenog štapića lagano ukloni boju koja je završila na neželjenim mjestima.

Kada se lak u potpunosti osušio, utrljaj losion oko noktiju, pomoći ćeš zanokticama, a ruke će ti odati zahvalnost svojim lijepim izgledom. (Zenskikutak.rs)