Sako pruža dozu elegancije
Foto: Tuzlanski.ba

Ako planirate šoping, nećete požaliti odlučite li se za neke od klasičnih odjevnih komada. Idealno za trenutnu sezonu, bijelo pletivo sjajno će se uklopiti u svaki outfit, a zbog suptilnog izgleda uvijek će u fokus staviti ostale komade koje odijevate, tako da vam niko neće zamjeriti što često nosite isti džemper.

Ako niste ljubiteljica strogih crnih sakoa, nećete pogriješiti ako se odlučite za neki u neutralnoj boji koji krase, naprimjer, velika zlatna dugmad. Sakoi svakoj vašoj kombinaciji daju dozu elegancije, pa ćete tako, nabacite li ga na običnu majicu i farmerice, imati spreman outfit za poslovni sastanak.

Bilo da se radi o baloneru ili vunenom kaputu, ovo je komad koji ćete nositi godinama i uz koji nećete morati dvojiti čak ni kada su vrlo svečane kombinacije u pitanju, piše "Oslobođenje".

Nakon što pronađete elegantne hlače koje laskaju vašoj figuri, ni u jednom trenutku nećete morati razmišljati što obući u iznenadnoj svečanoj prilici. Ali, osim svečanih, ove hlače sjajno idu uz dnevne kombinacije. Mogućnosti imate veoma mnogo. Izbor je na vama. (Tuzlanski.ba)