Reakcija novog tate na vijest da će dobiti curicu izazvala burnu raspravu: 'Budi sretan što ćeš uopće dobiti dijete'
Foto: Tuzlanski.ba

Kada čekaju dijete, mnogi ljudi možda priželjkuju više curicu ili dječaka, ali na kraju dana važno im je samo da se dijete rodi zdravo i da sve prođe uredu. 

Međutim, reakcija jednog novog oca na vijest da će dobiti curicu, a ne sina izazvala je burnu raspravu na društvenim mrežama. Korisnik TikToka @matthn92 podijelio je video u kojem je pokazao kako on, njegova supruga i njihove porodice imaju zabavu kako bi saznali spol djeteta. Odlučili su vijest saznati preko balona i konfeta, odnosno on i njegova supruga probušit će balon te će iz njega ispasti manji baloni koji će svojom bojom otkriti spol djeteta.

U trenutku kada su Matt i njegova supruga probušili balon, iz njega su ispali manji ružičasti baloni i konfeti signalizirajući da će dobiti djevojčicu. I dok je ostatak porodice slavio, Matt ljutito baca ostatak balona na pod te razočarano staje pored svoje supruge.

Otkako je video objavljen, prikupio je gotovo 600 hiljada pregleda, a mnogi su osudili Matta zbog njegove reakcije.

- Njegovoj će se kćeri slomiti srce kad to vidi kad bude starija. Kakva god pristrana mišljenja imali, ona trebaju nestati kad imate djecu - komentirala je jedna korisnica, dok se jedan korisnik nadovezao: - Nadam se da njegova kći to neće vidjeti kad će biti starija. Sretan je što uopće ima i djecu. Pitam se šta je porodica rekla nakon što su prestali snimati. (vecernji.hr)

@matthb92##genderrevealworld ##babygirl

♬ original sound - Matt H-B