Prednosti i nedostaci raznih oblika i veličina penisa
Foto: Tuzlanski.ba

Tema je ovaj put ne samo veličina već i neki od oblika penisa, a navest ćemo nedostatke i prednosti. Veliki, debeli, dugački, zakrivljeni, sićušni..., sa svakim od njih može biti odlično ako se primjenjuju odgovarajuće tehnike.

sex-and-couple-and-genericBurrito: Oblik penisa nazvan prema karakterističnom jelu meksičke kuhinje zbog oblika i veličine, naravno riječ je o XXL penisu.

Muškarci s takvom opremom ispred svoje buduće partnerke izvade taj gigantski komad mesa ne razmišljajući o tome kakav strah takva veličina izaziva. Iako kod mnogih žena XXL penis izaziva nelagodu i bolan seks, ima i onih koje takav penis obožavaju.

Prednosti: U potpunosti vas ispuni, stvarajući velik pritisak i stimulaciju u svim područjima.

Nedostaci: Muškarci s takvom opremom mogu biti preponosni na svoju veličinu zbog čega može biti agresivan te zaboraviti da vagina treba vremena za zagrijavanje kako bi se rastegnula i kako bi se izbjegnula bol. Seks s muškarcem koji ima velik penis uistinu može biti bolan, a neke žene se mogu toliko bojati kad ga vide da neće htjeti ni pokušati.

Banana: Baš kao banana na leđima, neki su penisi zakrivljeni prema gore, onako kako se zakrivi kažiprst kad nekoga pozivate.

Prednosti: S obzirom na to da je zakrivljen prema gora ima priliku stalno stimulirati gornji dio vagine, u kojem se nalazi G-tačka. To konstantno trljanje može rezultovati vrlo dobrim seksom, čak ako muškarac ima loše tehnike.

Nedostaci: Mnogi muškarci s ovakvim oblikom penisa često su nesigurni, neki se čak i izvinjavaju za 'nakazan' oblik svog polnog organa. Banana muškarci, ne morate se izvinjavati. Izgled nije uvijek važan. Imate prirodni talenat, a da to niste ni znali!

Kuka: Slično, ali suprotno od banane - penis je zakrivljen prema dole poput kljuna Flamenga.

Prednosti: S muškarcem koji ima ovakav oblik penisa doggy style je odličan jer penis zakrivljen prema dole u ovoj pozi odlično stimulira G-tačku, a dobra je i poza kad je partnerka gore, ali okrenuta licem prema muškarčevim nogama. (Hot.hr)

Nedostaci: U tradicionalnom misionarskom položaju ovakav penis ne stimulira onako kako bi trebao i nema načina da se to ispravi.

Džepna raketa: Možda je malen, ali nemojte ga podcjenjivati.

Prednosti: Kao prvo imajte na umu da su mali vibratori nazvani 'džepna raketa' jedni od najprodavanijih na tržištu. Muškarci s malim penisom znaju da imaju veliku konkurenciju i često je to za njih izazov da usavrše svoje tehnike. A što se tiče poza za njih su dobre i misionarska i doggy style. Osim toga, puno su ugodniji za oralni seks.

Nedostaci: Mali penis lako isklizne iz vagine ako par ne praktikuje odgovarajuću pozu i ako neke seksualne tehnike nisu dobro savladane. Ako se tako nešto dogodi, jednostavno nemojte tome pridavati puno pažnje, samo nastavite tamo gdje ste stali. Žene tvrde da uživaju u seksu i s muškarcima koji imaju mali penis.

Kao što svaki penis ima svoju osobnost, tako je i s vaginama. Nisu sve jednakog oblika i veličine. No, zahvaljujući raznim pozama i tehnikama, bez obzira na veličinu i oblik, u seksu mogu svi uživati. (Hot.hr)