Porodica rezervisala mini kuću za odmor: Pisalo je da ima mjesta za četvero, a kada su došli šokirali su se izgledom kućice
Foto: Tuzlanski.ba

Kylie Keefe na TikToku objavila je video kojim je pokazala kakav smještaj za odmor je unajmio njen otac. Naime, otac je rezervisao malenu kuću u New Yorku koju je pronašao na internetu, a pisalo je da ima mjesta za četvero ljudi. 

Stoga je četveročlana porodica krenula na putovanje, a s njima i njihova dva psa. Kada su došli na odredište, bili su šokirani izgledom kućice, prenosi index.hr.

33 miliona pregleda

Kći Kylie je snimila njihovu reakciju kada su došli do kuće i taj je video pregledan 33 miliona puta.

"Moj tata je vidio da ima mjesta za četvero i da je cijena niska te je rezervisao bez razmišljanja", rekla je. Kućica ima 10 kvadrata.

@kyliekeefe2 so my dad rented this Airbnb for four people and 2 dogs for two nights #fyp #airbnb #tinyhome ♬ original sound - Kylie Keefe

"Svi smo se smijali kad smo ušli i vidjeli veličinu kuće", rekla je Keefe, piše Yahoo. Otac je odmah sina i kćer smjestio u obližnji hotel kako ne bi cijela porodicamorala boraviti u skučenom apartmanu.

Dobili vaučer i besplatan boravak u hotelu

Video je privukao pažnju velikih kompanija kao što su Hilton i Airbnb. Greška njenog oca ipak je imala sretan kraj - porodica je dobila besplatan vaučer od 500 dolara od Airbnb-ja i besplatan boravak u hotelu Hilton.

"Sve kompanije su bile nevjerovatno velikodušne prema meni i učinile su ovo jednim od najluđih iskustava u mom životu", rekla je Kylie. (Tuzlanski.ba)