Pohvalila se ugovorom koji je zaručnik potpisao: "Ako me ikada prevari, morat će mi plaćati račune"
Foto: Tuzlanski.ba

Chaylene Martinez podijelila je svoju sreću zbog obaveze koju je njen zaručnik sam predložio, naglasivši da djevojke često gube vrijeme na prevarante, a vrijeme je novac...

Moj je zaručnik upravo potpisao pravni dokument koji smo ovjerili, prema kojem mora platiti moje račune ako me prevari – kaže Chaylene Martinez, u video prilogu koji ima više od 7 miliona pregleda, prenosi 24sata.hr.

Tek što se zaručila, s pratiteljima je podijelila 'novi nivo ludosti', na temelju koje je budućeg muža obvezala na odštetu ako ikad bude imao ljubavnu aferu.

- Dakle, ako me prevari, sam je sebe z******, kaže buduća mlada iz gradića Boisea, u američkoj državi Idaho. Ludo ili ne, nije je briga.

@salamiiqueen♬ original sound - salamiqueen

Video je postao viralan, te privukao mnoge komentatore.

- Pametno i moćno, prava Božja sreća – napisala je jedna komentatorica.

- Ovo je daleko najpametnija stvar koju sam ikada čuo – napisao je drugi, dok su mnogi htjeli bar na kratko zaviriti u taj anti-ljubavna afera ugovor, da se uvjere da se dobro zaštitila.

- Možete li nam poslati poveznicu na pdf tog dokumenta – zamolio ju je tako jedan od pratilaca.

Međutim, u sljedećem postu, Martinez je objasnila da ona i njen zaručnik, koji je lično otkucao dokument, neće dijeliti detalje te 'papirologije', jer je taj ugovor 'jedinstven i odnosi se samo na našu situaciju'

@salamiiqueen Replying to @Jlean ♬ original sound - salamiqueen

Dodala je da ima problema s povjerenjem, posebno oko novca. Zato je odlučila ne otkrivati pojedinosti tog ugovora, naglasivši kako smatra da je to što je njen zaručnik bio vrlo spreman to potpisati zapravo 'jako romantična gesta'.

- Ja sam toliko puta bila zeznuta u finansijskom smislu, a kad je novac u pitanju, bojim se i ne vjerujem lako nikome – kaže ta brineta.

- Sad smo zaručeni, radimo neke stvari s finansijskim posljedicama zajedno i zajednički smo odgovorni za račune. Stoga smo mislili da bi bila sjajna ideja osigurati neke dokumente u svrhu zaštite i zajedno ih potpisati – pojasnila je. Dok su sastavljali dokumente o zajedničkoj blagajni, njen je zaručnik sam ponudio da uključi i klauzulu za slučaj da je prevari.

- Mislim da je to super romantično i jako slatko, bila je to samo lijepa gesta koju je učinio – dodala je. Jer, ljudi stalno varaju u vezama i cure često gube vrijeme s varalicama.

- A vrijeme je novac – zaključila je. (Tuzlanski.ba)