Pitanja o seksu koje bi vam postavio svaki muškarac, ali se ne usudi
Foto: Tuzlanski.ba

Pitanja koje bi postavili muškarci, ali se ne usude i odgovori žena!

O seksu, naravno!

Koliko često žene zapravo misle na seks – i prije svega. U kojim situacijama? 

Pa, ako je vjerovati istraživanjima Univerziteta Ohio, onda je to 19 puta na dan (muškarci 34 puta!). Istina je sljedeća: kod svake žene je to drugačije. A kada? Hm, postoji puno prilika. Kad gule krastavac, ližu lizalo… Naravno, sve su to gluposti! Na seks mogu misliti uvijek i bilo gdje – posebno kad ovuliraju.

Kakav je osjećaj ženski orgazam?

Dobar, prokleto dobar! Teško je to objasniti riječima. Možemo reći jedno: sigurno je intenzivniji od muškog. Osim toga: žene mogu više puta u kratko vrijeme!

Pali li vas ako muškarac stenje?

Jako zavisi o tome KAKO. Ako to “stenjanje” zvuči na urlanje ranjenog bizona, onda je to zastrašujuće. Inače, ako je iole normalnije, to samo pokazuje da se muškarcu sviđa to što se događa – a to je dobro.

Čini li humor muškarca seksualno privlačnijim?

Da, i to jako! Ako je muškarac duhovit, automatski djeluje privlačno – čak i ako nema tijelo poput Adonisa. To dokazuju i mnoga istraživanja.

Je li OK ako muškarac ne brije međunožje?

Hm, to je opet stvar ukusa. Jedna internet anketa pokazala je da 43 posto žena smatra “grm” kod muškarca neprivlačnim.

Zašto toliko volite “biti gore”?

Sasvim jednostavno: zato jer tada preuzimaju kontrolu i mogu se kretati kako im najbolje odgovara.

Kako ćemo otkriti na šta se žene doista pale?

Ako sumnjate – onda pitajte, dragi muškarci! Žene su po prirodi komunikativna bića. Generalno vrijedi sljedeće: ako žene gurnu karlicu naprijed, to znači “Dobro je tako, samo naprijed!”, a ako se povuku prema nazad, to znači “Ah, bolje nemoj!”.

Koliko je dugo zapravo kratko?

Što se tiče penisa, ne postoji mjerenje u centimetrima. Pravi muškarac ima i pravi penis i tačka! Inače dosta toga zavisi i o obliku, obimu i tehnici. Kad je riječ o trajanju seksa, onda može oboje biti dobro: kratko kao brzi vrući seks na brzaka ili dugačko kao romantična erotska igra. (Miss7.hr)