Ovo su muškarci koji vam mogu zakomplikovati život
Foto: Tuzlanski.ba

Žene nerijetko biraju pogrešne partnere, no u većini slučajeva radi se o likovima koji su zapravo bezopasni, uspješno su se predstavili, ali će jako brzo nestati iz njihovog života jer će shvatiti progrešku koju su počinile.

par-zene-muskarac-krevet-svadjaNo, ako nalete na nekog od ovih muškaraca, život bi im se mogao prilično zakomplikovati, pa ih je najbolje izbjegavati.

Recimo, tip koji nije prebolio bivšu - taj sigurno neće napraviti dovoljno mjesta za novu ljubav u svom životu, a tek rijetke žene vole svirati drugu violinu, i to samo zato što nemaju dovoljno samopouzdanja.

Ništa bolji izbor nije ni emocionalno nedostupan muškarac - on želi isključivo zabavu, ne zanima ga veza i nije zaljubljen, samo mu je seks na pameti. Znači - preskočite ga!

S druge strane, niti onaj koji se stalno ispričava nije neko cvijeće - ljudi se ispričavaju kad im je žao, a ovome je žao svega, i to svaki dan po nekoliko puta. Još jedan kojeg treba zaobići u širokom luku.

Za kraj - muškarac koji skriva djevojke. Taj neće svoju novu partnericu pokazati niti prijateljima, a niti porodici. Zašto? Zato što i njega zanima samo seks, a veza je nužno zlo ... (metro-portal.hr)