Foto: Tuzlanski.ba

Svoju karijeru započeo je još u srednjoj školi kada je novac koji je dobio na bar micvi uložio u dionice te je do 21. godine zaradio preko milion i pol dolara

Jeste li se ikada pitali kako bi izgledao Instagram Jordana Belforta, pravog 'Vuka s Wall Streeta' prema čijem je životu snimljen popularni film? Ne trebate to više samo zamišljati, Instagram Timothya Sykesa, multimilijunaša koji je baš kao i Belfort zaradio svoje bogatstvo trgovanjem dionica, vjerno prikazuje život mladog i bogatog poduzetnika.

Također, kao i Belfort, i on podučava ljude kako da budu uspješni kao i on. No, tu sličnosti prestaju. Skyes, za razliku od stvarnog 'Vuka', nikad nije optužen za zločine vezane za poslovne uspjehe niti je punio naslovnice kokainskim aferama.

Svoju karijeru započeo je još u srednjoj školi kada je novac koji je dobio na bar micvi uložio u dionice te je do 21. godine zaradio preko milion i pol dolara. Za sebe tvrdi da nema nikakve posebne vještine osim želje da omogući bolji život svojim voljenima i sretan je što im to može omogućiti.

On putuje svijetom, vozi bijesna auta, a njegov život možete pratiti na njegovom Instagram profilu. (24sata.hr)