Mama kreativnim planom i aktivnostima za djecu tokom 26-satnog putovanja oduševila korisnike društvenih mreža
Foto: Tuzlanski.ba

Taylor se potrudila osmisliti plan kako zabaviti djecu tokom 26-satnog putovanja i podijelila ga na TikToku. Ima četvero djece i za svako dijete napravila je kutiju s bojicama, markerima, sveskama, sunčanim naočalama i vrećicom. 

"Svako će imati i kartu kako bi mogli vidjeti gdje smo trenutno i gdje trebamo stići. Mogu igrati i igru s registracijskim oznakama. Cilj je da kad god vide automobil s određenom državom na registraciji, da je ofarbaju", otkrila je kreativna mama.

Ta kutija bi ih trebala zabaviti tokom prva četiri sata vožnje. Svaka naredna četiri sata dobija će vrećice u kojima su razni rekviziti s kojima se mogu zabaviti, poput puzzli ili markera, užina i neki slatkiš, prenosi Tuzlanski.ba.

@tayyluhhh5Is it gonna work? Doubt it. But let’s take a 52 hour round trip trek with 4 kids. ##fyp ##summer ##roadtrip ##rue21BeYouChallenge ##TeamofTomorrow

♬ original sound - Taylor

Ovoj kreativnoj tiktokerici bitno je i da se djeca u putu pristojno ponašaju. Za kontrolisanje njihovog ponašanja koristi sistem nagrađivanja i kažnjavanja za svako dobro i za svako loše ponašanje.

Njen video pregledan je više miliona puta, a skupio je brojne simpatije i pozitivne komentare drugih roditelja.  (Tuzlanski.ba)