Foto: Tuzlanski.ba

Neprikosnoven primjer glamura koji modna kuća "Victoria's Secret" godinama promoviše jesu grudnjci vrijedni čak dva miliona dolara. Njihova svjetska promocija bila je prošle godine na godišnjoj reviji poznatog brenda, a interesovanje za njima ne prestaje.

grudnjaci-nakit-luksuz-vicoria's-secret2Grudnjaci od čije se ljepote i cijene mnogima vrti u glavi prikazani su na Festivalu nakita u Singapuru.

Čast da ponesu ove grudnjake prošle godine je pripala Adrijani Limi i Alessandri Ambrosio. Ovaj put su priliku da osjete luksuz na svojoj koži dobile ove dvije manekenke.

Možda ćete se pitati otkud veš na Festivalu nakita. Odgovor je jednostavan: glamur ide uz glamur. A ovi grudnjaci, ukrašeni mnoštvom detalja, lako mogu da se svrstaju u luksuzan nakit za tijelo.

Na Festivalu na kojem su učestvovali 42 dizajnera i na kojem je prikazan nakit vrijedan 300 miliona dolara, "Victoria's Secret" je na najbolji način odbranila svoju poziciju kuće koja najljepšim manekenkama i dizajnom prednjači u odnosu na sve ostalo u svijetu mode. (zena.rs)