Ljubavni horoskop za 2013 godinu!
Foto: Tuzlanski.ba

Evo, stigla nam je nova godina! Jedni su je proslavili divlje i veselo, drugi su prespavali doček, a bez obzira na to, gotovo da i nema čovjeka koji nema neka veća očekivanja od nove godine.

love horoscope 385x261A kada se radi o novogodišnjim čestitkama, uz zdravlje i sreću, među prvima se uvijek poželi i puno ljubavi. Stvarno, što nam je život bez ljubavi? Prazan! Zato saznajte što vam horoskop predviđa kada se radi o ljubavnim uspjesima i neuspjesima u novoj godini.

Ovan

U vašem će se znaku ove godine dugo zadržati Uran, što znači da će za vas jedna od najvažnijih stvari biti – neovisnost. Dakle, nećete željeti nikakve kompromise kada se radi o vašim željama pa će vam biti teško ugoditi u ljubavnom smislu. Od 16. kolovoza do 11. rujna u vašem je znaku Venera, što je najbolje vrijeme za romansu.

Bik

U vašem je znaku ove godine Saturn što znači da će se dogoditi neki presudan trenutak – ili ćete naći čvrstu vezu ili ćete izaći iz neke labave veze. Također, rast ćete i saznati što doista želite pa ovakav razvoj događaja i ne čudi. Veza je sasvim sigurna, ali jedino ako pronađete partnera koji je po vašoj volji 100 posto.

Blizanci

Do lipnja je u vašem znaku Jupiter, koji će vam pomoći da podignete svoje samopouzdanje i bolje se osjećate dok flertujete i zavodite. Od 7. listopada do 5. studenog u vašem je znaku Venera koja će vam pomoći da s lakoćom privlačite pozornost suprotnog spola. Moguća je romansa na ljetovanju ili s potpunim strancem!

Rak

U vašem je znaku Jupiter do kraja srpnja, a to znači da će vam dati više hrabrosti da isprobavate nove stvari, prije svega u ljubavi. No, uz Jupiter, u lipnju i srpnju u vašem će znaku biti i Mars koji će izazvati sukobe i probleme u komunikaciji, šum u kanalu, stoga budite oprezniji nego inače.

Lav

Do 2. veljače Mars je u vašem polju strasti, stoga znači da je lopta na vašem terenu i samo o vama ovisi hoćete li zabiti gol ili ne. Prevedeno – vi odlučujete hoćete li biti u vezi ili ne, a ako želite, slobodno je sami započnite, odnosno budite direktni. U veljači u vaš znak ulazi Venera koja označava romansu. Dakle, iskoristite početak godine za ljubav.

Djevica

U vašem je znaku ove godine planet Neptun koji je, kada se radi o ljubavi, kreativan i inspirativan. No, trebate prepoznati što su pravi osjećaji, a što je previše dobro da bi bilo istinito, odnosno nemojte prelako vjerovati bajkama. U vaš znak u ožujku ulazi i Venera koja donosi važan romantični susret.

Vaga

Uran je u vašoj kući ljubavi što znači da bi sve skupa moglo postati poprilično nepredvidivo. Budite fleksibilni kada se radi o ljubavi i prije svega radite na spontanosti ljubavnih planova. Ove je godine kod vas sve moguće na romantičnom planu, stoga budite hrabri (p)ostati drugačiji!

Škorpion

Veći dio ove godine u vašem je znaku ozbiljni Saturn. Ovo znači da ćete tjedan za tjednom, mjesec za mjesecom biti sve zreliji te ćete saznati koje su vaše granice u ljubavi. Znate što želite i što ste spremni dati da biste to postigli. Snaga je vrlo seksi i pomoći će vam da ne gubite vrijeme u krivim vezama.

Strijelac

U vašoj kući ljubavi sve do lipnja zaglavio se Jupiter, inače planet magnet za sreću! Blago vama! On će vam donijeti mnogo mogućnosti tijekom prve polovice nove, 2013. godine. Vaše srce već sada vapi za avanturom i novim iskustvima, a ne bi čudilo ni da vam se dogode neke egzotične veze sa strancima.

Jarac

Do sredine godine kod vas će biti prava suša što se tiče ljubavi, stoga se do tada pokrijte preko glave. No, u srpnju u vaš znak ulazi Jupiter koji donosi sasvim novu energiju u ljubavni sektor. Nemojte do tada gubiti strpljenje i glavu jer vas od ljeta čekaju mnogi spojevi pa čak i prilika za izbor između više veza!

Vodenjak

Kod Vodenjaka najbolje vrijeme za ljubav je od 28. kolovoza do 15. listopada, kada će u ovaj znaku ući Mars. Ovaj planet donosi strast, vrućinu i vatru u vaše osjećaje i općenito ljubavni život. U tom periodu budite hrabri i izrazite svoje želje bez imalo straha. Također, nemojte se bojati učiniti prvi potez.

Ribe

U Ribama će velik dio godine provesti planet Neptun koji donosi želju za kreativnim ispušnim kanalima te duhovnim rastom. Nadate se da će vam 2013. godina donijeti bogat ljubavni život, a u tome će vam pomoći Venera tijekom ožujka te od 22. srpnja do 16. kolovoza.

Teen385.com / Tuzlanski.ba